JP Cooper lanseaza single-ul "Call My Name" si anunta data aparitiei albumului "She"
2021-08-17 20:33:39

Cântărețul și compozitorul britanic aclamat de criticii de specialitate, JP Cooper, a lansat noul lui single „Call My Name”, și anunță noul lui album, intitulat „SHE”, care va fi lansat pe 15 octombrie.

„Call My Name” vine după cele mai recente piese lansate, „If The World Should Ever Stop” și track-ului cu influențe gospel „Holy Water”. În videoclipul piesei „Call My Name”, JP Cooper continuă povestea pe care am văzut-o în ultimele două videoclipuri și începe prin înfățișarea tatălui care caută ajutor în lupta lui cu dependențele, în timp ce fiica sa continuă descoperirea de sine în propria ei lume. „Call My Name” este o piesă upbeat catchy și inspirational, în care JP interpretează în maniera lui soul caracteristică.

Vorbind despre inspirația din spatele noului cântec, JP a spus:

“Call my name’ este un cântec pentru oricine are dificultăți în a cere ajutor. L-am scris în timp ce eram în U.S. și îmi aduc aminte că mă simțeam izolat și singur. După ce îmi terminam sesiunile în studio, toți prietenii mei de acasă dormeau deja din cauza diferenței de fus orar și îmi aduc aminte că îmi doream să am pe cine suna. Cred că dintr-un punct de vedere, am scris acest cântec pentru mine. Știu că de multe ori m-am închis în mine și am încercat să mă descurc singur. Aceasta piesă este un reminder să nu faci asta.”

În plus față de noul single, JP a făcut și un anunț foarte important pentru fanii săi, mai precis acesta va lansa un nou album, pe 15 octombrie, intitulat „SHE”, care omagiază toate femeile care au avut un impact în viața lui JP. Albumul este o colecție de piese despre relații, credință și familie. Albumul poate fi pre-comandat AICI .

JP Cooper a lansat două dintre cele mai mari și de durată hit-uri din ultimii câțiva ani; memorabila piesă a lui Jonas Blue „Perfect Strangers”, pe care Cooper a co-scris-o, și hit-ul său care se aude la toate stațiile de radio „September Song” (care a acumulat până în prezent peste 600 de milioane de stream-uri la nivel global). De asemenea, Cooper a făcut echipă și cu Sigala pentru single-ul nou de la R3HAB’s, „Runaway”, și cu Emily Burns pentru noua versiune a cântecului său, „Is It Just Me?”, care a ajuns în Top 10 în iTunes chart.
Anul 2021 pare să fie cel mai palpitant an al lui JP, cu noul album pe drum, incluzând câteva dintre cele mai personale, autentice și emoționante piese de până acum.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *