Juanes lanseaza videoclipul piesei „Pa Dentro"
2018-06-06 17:12:40

Dupa ce si-a dat timp de gandire si a rezervat o buna perioada explorarii diverselor directii artistice, Juanes revine cu track-ul, „Pa Dentro”, un amestec audio-video avangardist – un sunet complet nou si imagini de o frumusete covarsitoare.

Pe langa ritmul molipsitor si versurile usor de retinut, “Pa Dentro” de la Juanes reuseste sa contureze o atmosfera degajata, de vacanta si vine simultan cu promisiunea unei calatorii de neuitat.
Piesa este scrisa de catre Juanes, Mau & Ricky Montaner si Camilo Echeverry, iar versurile au un dublu inteles, la fel ca in cazul arhicunoscutul track al artistului, „La Camisa Negra”.

In ceea ce priveste ideea din spatele videoclipului „Pa Dentro”, aceasta se afla in stransa legatura cu notiunea de frumusete feminina, sub toate formele ei, si reda fidel corpul unui ghid infinit de pasi, care incurajeaza explorarea in detaliu a dimensiunii intime.

„Acest cantec este o replica vie a folclorului columbian. Arta este un element important in videoclipurile mele. In cazul acestei piese, am incercat sa ducem vizualul la un alt nivel. Unele imagini ale videoclipului sunt foarte puternice, dar faciliteaza procesul de gandire. Arta este cea care te face sa gandesti”, declara Juanes.

In acest moment, Juanes lucreaza la un material discografic surprinzator si are in plan lansarea catorva single-uri, care vor preceda aparitia noului sau album

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Pa Dentro”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *