Julia Michaels a lansat piesa Sorry To Me Too
2022-11-14 18:37:49

Julia Michaels a lansat piesa “Sorry To Me Too”. Producția optimistă a piesei contrazice analiza crudă a Juliei despre o despărțire, înainte de a-și cere scuze și de a merge mai departe cu capul sus. Încă o dată, ea face un salt creativ, aplecându-se spre un ritm pe cât de frenetic și de neliniştit, pe atât de dansabil.

„Noua muzică pe care o pregătesc este despre procesul de doliu al unei despărțiri. O să mă auzi dezvăluind ce s-a întâmplat, unde a mers prost, încercând să nu mă învinuiesc și revenind la viață fără această persoană despre care credeam că va fi în ea pentru foarte mult timp”, spune ea. „„Sorry To Me Too”, surprinde acea fază de neîncredere și furie”, adaugă ea. „De exemplu, „Spui că-ți pare rău?’ Ei bine, îmi pare rău și pentru mine pentru că am crezut toate prostiile tale și în promisiunile pe care mi le-ai făcut.”

Cunoscută pentru vulnerabilitatea și priceperea ei în versuri, cântecul le reamintește fanilor și criticilor deopotrivă de ce JULIA rămâne unul dintre cei mai buni compozitori ai industriei într-un domeniu predominant masculin. Ea continuă să stabilească standardul pentru ea și colegii săi, colaborând recent cu Conan Gray, Sabrina Carpenter, Maren Morris, Ingrid Andress, Ellie Goulding și alții.

În altă ordine de idei, succesul ei „Issues”, nominalizat la premiul GRAMMY®, se apropie în prezent de statutul de platină de 6 ori, în timp ce „What A Time” și „Heaven” tocmai au fost certificate platină de către RIAA. În continuare, ea va scrie muzică originală pentru viitorul film Disney, Wish, care are în rol principal pe Ariana DeBose, câștigătoarea premiului Oscar®, și care va fi lansat în noiembrie anul viitor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *