Julianne P. și Any1 lansează videoclipul “Taj Mahal”
2021-03-25 18:40:39

După “Solos” și “Cea Mai Scumpă Piatră”, Julianne P. lansează primul ei single în Limba Engleză, “Taj Mahal”, în colaborare cu Any1, artist și producător cunoscut pentru colaborări cu Snoop Dogg, Eleni Foureira, Amna sau Mandinga. Piesa este compusă de Any1, Julianne P. și Lucian Zăvoianu, producția fiind realizată în studioul Any1CanMakeIt.

Videoclipul, regizat de Mau Creative și cu coregrafia realizată de Beatrice Poenaru, a fost filmat în Grădina Botanică din București și transpune sălbăticia și exotismul junglei indiene.

“”Taj Mahal” este o piesă cu influențe arabe și orientale. India este țara care mi-a inspirat sălbăticie. Este locul care îți permite să trăiesti viața așa cum simți, fără inhibiții. Întotdeauna jungla reprezintă un loc scandalos și periculos. În această piesă mi-am regăsit personalitatea. Întotdeauna mi-a plăcut să fac ceea ce am dorit. “Taj Mahal” a fost compusă de Any1. Deși colaborăm pe parte de producție, am fost foarte fericită atunci când Andy a vrut să se alăture acestei piese. Sperăm să se facă auzită în cât mai multe tări și totodată  să vă placă și să vă regăsiți și voi în ea”, a declarat Julianne P..

“A fost o distracție totală la studio pe perioada înregistrărilor. Mi-am dorit de mult să ajung în India pentru că sunt atras de cultura și tradițiile lor, de aici a și venit ideea piesei. Sunt sigur că piesa o să o aud pe plajă în timp ce savurez o Pina Colada!”, a adăugat Any1.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *