Jurjak a lansat albumul Hoţii de vise
2022-11-17 21:22:41

Jurjak a lansat albumul cu numărul trei din carieră – “Hoţii de vise” – o bună parte dintre gândurile artistului din perioada pandemică puse pe foaie şi transformate în 12 piese, cu influențe rock și blues.

Istoria se repetă, iar Jurjak a respectat tradiția şi a colaborat și pe acest album cu prietenii de la Bucharest Jazz Orchestra la piesa “Orașul Nostru”.

“În perioada pandemică am făcut piesa Fiecare, o piesă cu influențe hip hop, făcută în dormitor, videoclipul filmat într-un club închis atunci (Guest House), eu la toate instrumentele printre scaune goale, piesa încheindu-se cu versurile ‘Mi e dor de voi și pace, stăm acasă că n-avem ce face. Toate piesele sunt compuse şi înregistrate de mine singur acasă, cu o placă de sunet, o chitară, laptop și un microfon, mixate şi masterizate de Daniel Olteanu şi Vlad Stoicescu, Bogdan Dragomiroiu şi Cotin Dumitrache”, a declarat Jurjak.

În acelaşi timp, George Petrosel (Jurjak) recunoaşte că toate melodiile sunt inspirate de tot ceea ce îl înconjoară şi i se întâmplă, inclusiv experienţele amoroase şi că perioada recentă a fost una foarte creativă, menţionând că a compus deja albumul cu numărul patru, care va fi promovat începând cu primăvara anului 2023.

Cu o zi înainte de lansarea albumului, Jurjak a prezentat publicului şi videoclipul piesei “Hoţii de vise”, regizat de către el şi realizat împreună cu Dorel Gnatiuc (DOP), Diana Radulescu (Edit), Ruxandra Stanciu (Color), Narcis Axinte (Productie).

Link Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=YiE3CBtib5M

Începând de astăzi, 17 noiembrie, începe turneul de promovare a albumului, în Cluj, urmând concerte în Pitesti (18 noiembrie), Iasi (24 noiembrie), Bacau (25 noiembrie), Galaţi (26 noiembrie), Bucuresti (7 decembrie) si Constanta (9 decembrie).

Link bilete: https://m.iabilet.ro/artist-jurjak/?fbclid=PAAaZhopVrSn8grtBDWHShjkoeQmE72nMlOOLaAtvU4-A9y8pcKp-dcuFdi0Q

“Hoţii de vise” este al treilea material discografic lansat de către Jurjak, după “Lemon Blues” (2016) şi “Blues Berry” (2018), pe care s-a regăsit și piesa „Imnul Minerilor”, nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrilă”.

Tracklist:

1. La început de drum

2. Alba Neagra

3. Inimă de piatră

4. Jocuri de noroc

5. Un tip norocos

6. Orașul nostru feat Bucharest Jazz Orchestra

7. Poate că

8. Fiecare

9. Hoții de vise

10. Calul de luptă

11. Nu a mai rămas nimic

12. Un răspuns neterminat

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *