Jurjak a lansat single-ul Vorbe din popor
2023-03-31 18:26:12

Jurjak lansează primul single de pe următorul album – “Vorbe din popor”, o piesa care ne îndeamnă să ne întoarcem la rădăcinile neamului nostru.

Jurjak începe prin această piesă promovarea celui de-al patrulea material discografic, “Casa din pădure”, care urmează după materialul “Hoţii de vise”.
“Hoţii de vise” este al treilea material discografic lansat de către Jurjak in 2022, după “Lemon Blues” (2016) şi “Blues Berry” (2018), pe care s-a regăsit și piesa „Imnul Minerilor”, nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrilă”.

Piesa “Vorbe din popor” este compusa de catre Jurjak, cu mix-ul realizat de catre Vlad Stoicescu si Bogdan Dragomiroiu, iar master-ul de catre Tino Turtuna.

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați artiști de alternativ din Romania. Muzica Jurjak are influențe blues, electro, rock și folk – reunite sub o amprentă stilistică proprie – un trademark recognoscibil încă de la primele acorduri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *