Jurjak lansează noul său single - Doar în zori
2023-05-05 18:11:03

Jurjak lansează noul său single “Doar în zori”, o piesă care va cuceri cu versurile sale profunde și linia sa hipnotică.
Melodia „Doar în zori” te duce într-o călătorie prin gândurile și emoțiile artistului, prin vocea puternica și expresivă a lui Jurjak, ce se îmbină perfect cu sunetele de chitară și ritmurile de percuție, creând o atmosferă misterioasă și plină de pasiune.

Piesa „Doar în zori” a fost compusă și produsă de Jurjak, alături de trupa Holograf, iar mix & masterul este realizat de Daniel Olteanu. În plus, videoclipul este regizat și montat tot de Jurjak, pentru imagine având ajutorul lui Eduard Danilovici și îl surprinde pe artist la malul mării alături de chitară și personajul de sex feminin.

„Doar în zori” este disponibilă acum pe toate platformele de streaming, iar fanii lui Jurjak se pot bucura de această piesă în concertele sale live.

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați artiști de alternativ din Romania. Muzica Jurjak are influențe blues, electro, rock și folk – reunite sub o amprentă stilistică proprie – un trademark recognoscibil încă de la primele acorduri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *