Justin Bieber a lansat piesa Honest în colaborare cu Don Toliver
2022-04-30 13:23:00

Superstarul global, Justin Bieber i-a surprins pe fani săptămâna aceasta cu teaser-ul său vesel „I Feel Funny”, regizat de fondatorul Lyrical Lemonade, Cole Bennett. Astăzi, Justin și Cole servesc evenimentul principal cu videoclipul „Honest”, noul single de la Bieber cu Don Toliver.

Videoclipul îi găsește pe Bieber și Toliver pe pistă, în timp ce aleargă prin pădurile acoperite de zăpadă cu snow-mobilele și scapă de problemele de pe pârtie. „Honest” marchează primul single oficial al lui Justin de la „Ghost” – ultimul imn al albumului multiplatină, nominalizat la Grammy, Justice. Proiectul a ajuns pe locul 1 la radio-ul pop, făcând istorie în topuri cu cele mai multe hit-uri pe locul 1 ale unui artist solo masculine din istoria radio-ului SUA.

„Stay” cu Kid Laroi, cel de-al optulea single din carieră al lui Justin Hot 100 #1, l-a făcut cel mai tânăr artist solo care a ajuns vreodată la 100 de hituri în top. „Peaches”, succesul său certificat cu triplu platină, l-a făcut pe Justin primul artist solo masculin care a debutat pe locul 1 atât în ​​topul albumelor Billboard 200, cât și în topul single-urilor Billboard Hot 100 simultan.

Cel de-al optulea album pe locul 1 al lui Justin Bieber, Justice, a vândut peste opt milioane de copii la nivel global, a acumulat peste 12 miliarde de stream-uri globale și a fost nominalizat la opt premii Grammy, inclusiv Albumul Anului. Cu 100 de miliarde de stream-uri în carieră și peste 75 de milioane de albume vândute la nivel global, Justin este unul dintre cei mai mari artiști din lume. Bieber este artistul numărul 1 pe YouTube, cu peste 68 de milioane de abonați în întreaga lume și este artistul numărul 1 pe Spotify la nivel global, cu 79 de milioane de ascultători lunari.

Justin – care este nominalizat în prezent la treisprezece Billboard Music Awards – și-a uimit fanii în fiecare noapte în etapa de deschidere a turneului său Justice World Tour 2022, cel mai mare și mai ambițios turneu din cariera sa. De-a lungul timpului, Justin și-a menținut angajamentul să-și folosească platforma pentru binele social, aducând inițiativa sa „Justice In Action” fanilor din toată țara, sporind conștientizarea cu privire la aspecte importante precum reforma justiției penale, acțiunea climatică, înregistrarea alegătorilor și multe altele.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *