Kacey Musgraves a lansat single-ul "Too Good To Be True"
2024-03-02 20:44:43

Kacey Musgraves a lansat single-ul “Too Good To Be True”. Artista și-a anunțat revenirea mult așteptată pe scenă cu „Deeper Well World Tour” din 2024, promovat de AEG Presents. Turneul mondial principal începe în această primăvară, la Dublin, pe 28 aprilie, cu opriri în Europa și Marea Britanie, urmat de etapa nord-americană care începe pe 4 septembrie la State College, PA. „Deeper Well World Tour” marchează cel mai amplu turneu live al lui Kacey din cariera ei, cântând în marile orașe din SUA. Artiștii de susținere pentru „Deeper Well World Tour” includ Madi Diaz, Father John Misty, Lord Huron și Nickel Creek.

Odată cu anunțul „Deeper Well World Tour”, Kacey a dezvăluit și noua piesă. „Too Good to be True” prezintă lui Kacey, însoțită de un aranjament rar și cristalin, și de o vulnerabilitate dureroasă.

„Too Good to be True” este a doua piesă lansată înaintea viitorului ei al cincilea album, Deeper Well, care va fi lansat pe 15 martie. Înainte de lansarea discului, Kacey va face a treia apariție în Saturday Night Live pe 2 martie, urmată de spectacole la The Tonight Show cu Jimmy Fallon pe 14 martie și show-ul NBC TODAY pe 15 martie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *