KACEY MUSGRAVES revine cu cel de-al patrulea album – “star-crossed”

Cântăreața și compozitoarea, câștigătoare a șase premii Grammy, Kacey Musgraves lansează cel de-al patrulea album – star-crossed. 
Filmul “star-crossed”, regizat de Bardia Zeinali, o are în rolul principal pe Musgraves, și va fi distribuit exclusiv prin Paramount+.

Materialul star-crossed este primul album cu piese noi de la Musgraves, de la lansarea albumului său inovator și apreciat de criticii de specialitate, Golden Hour, din 2018. 
 
Pentru albumul star-crossed, Musgraves a colaborat din nou cu producătorii și compozitorii Ian Fitchuk și Daniel Tashian, și a fost înregistrat în Nashville, TN, anul acesta, în mai putin de trei săptămâni. Colecția de cincisprezece piese, structurată ca o tragedie contemporană în trei acte, relatează călătoria personală a artistei pe drumul inimii frânte și al vindecării și demonstrează creșterea continuă a lui Musgraves drept una dintre cele mai desăvârșite artiste din prezent.

Filmul “star-crossed” preia muzica din studio pe ecran cu imagini superbe și abordează stilul cinematic al „heightened reality”, într-un script realizat de Musgraves și Zeinali și filmat de cineastul nominalizat la premiile Academy Award, Matthew Libatique (A Star Is Born, Black Swan). Filmul de cincizeci de minute a fost inregistrat în decursul a zece zile, în Los Angeles și pe parcursul fimului apar și Eugene Levy, câștigător al premiilor Emmy, Victoria Pedretti (Once Upon a Time in Hollywood, You), cântăreața și compozitoarea Princess Nokia, Symone (câștigătorul de la RuPaul’s Drag Race) și comediantul Megan Stalter. 


star-crossed – lista de piese:
 1. star-crossed
 2. good wife
 3. cherry blossom
 4. simple times
 5. if this was a movie..
 6. justified
 7. angel
 8. breadwinner
 9. camera roll
 10. easier said
 11. hookup scene
 12. keep lookin’ up
 13. what doesn’t kill me
 14. there is a light
 15. gracias a la vida

Păreri?

Comentarii