Kadebostany si Fang The Great, cu pofta de aventura pentru Another Sunrise
2022-07-22 20:53:58

Kadebostany și Fang The Great lansează vineri, 22 iulie, „Another Sunrise”, o piesă cu poftă de aventură, dorință de a explora lumea, de a înțelege culturi diferite și de a descoperi, cu fiecare zi nouă, sentimente intrinseci.

„Another Sunrise” spune povestea oricărei persoane care s-a săturat de tot ce înseamnă standard, norme sociale și, în fond, încadrarea într-o anumită paradigmă. Guillaume de Kadebostany, un arhitect al sunetelor, a creat o producție hibridă, îmbrățișată de vocea artistului Fang The Great și completată de cântece ucrainene.

„Another Sunrise” a avut premiera în iunie 2022, la Brandenburg Gate, în Berlin, în fața unei mulțimi de 20.000 de oameni, adunte în cadrul unui eveniment dedicat Ucrainei.

În prezent, piesa se află deja în trending pe Shazam.

Piesa a fost înregistrată între Kiev și Paris, în 2020, iar Kadebostany a apelat la Fang The Great și la artistele ucrainence Daryna Salii, Iryna Sizyk și Vasylyna Tkachyk.

Kadebostany este un producător și compozitor care a reușit să capteze rapid atenția prin stilul său unic. Printre numeroasele single-uri care au câștigat admirația publicului se numără „Castle in the Snow”, „Mind if I Stay”, „Early Morning Dreams”, „Save Me”.

Piesele lui Kadebostany au acumulat peste 1 miliard de streamuri pe YouTube, iar artistul a susținut peste 500 de spectacole live în peste 25 de țări, în ultimii ani.

Fang The Great este cântăreț, compozitor și producător francez. Muzica sa are influențe RnB și hip-hop, alături de elemente specifice muzicii rock sau electronice. Acesta are o energie specială pe scenă, motiv pentru care a fost prezent la mai multe evenimente importante, printre care Rock En Seine, Bataclan, MoMA Festival și La Boule Noire.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *