Kadebostany vine sa farmece publicul cu lansarea Like a Dream
2023-05-05 16:01:23
Kadebostany impresionează cu noua sa piesă antrenantă și optimistă Like a Dream, primul single și prequel al mult așteptatului album Play this at my Funerals. Producătorul de future-pop și creator al multor single-uri de top, Guillaume de Kadebostany uimește cu o abordare inovativă și revigorantă a sunetului său modern pop/electronic.
“Inspiratoare și memorabilă”
Piesa te va transporta într-o călătorie în care acordurile de chitară, ritmurile antrenante, sound-ul captivant și producția vibrantă îți vor oferi o viziune asupra măiestriei și talentului lui Kadebostany. Producția vibrantă se contopește cu talentul vocal al cântărețului turc Baris Demirel și al cântăreței franceze Angie Robba.

Inspiratoare și memorabilă, Like a Dream este dovada talentului lui Kadebostany de a crea muzică atât încurajatoare, cât și provocatoare. Lansarea piesei Like a Dream pregătește terenul pentru cel de-al 4-lea album al lui Kadebostany, Play this at my Funerals, care va fi lansat pe 2 iunie 2023.

Like a Dream este acum disponibil pentru ascultare pe toate platformele majore de streaming, precum și pe YouTube.

Despre Kadebostany
Producătorul și compozitorul Guillaume de Kadebostany, cunoscut și ca Președinte Kadebostan, a devenit popular cu numeroasele single-uri de top, cum ar fi Castle in the Snow, Mind if I StayEarly Morning Dreams, noua versiune a piesei Crazy in Love de la Beyonce (50 Shades of Grey) sau Take Me To The Moon. Kadebostany modelează de o decadă viziunea sa modernă asupra muzicii electronice/pop. Sub drapelul Republicii conceptuale Kadebostany, Kadebostany a captat rapid atenția publicului cu brandul său modern de muzică pop, dar și cu spectacolele live.

Piesele lui Kadebostany au acumulat peste 1 miliard de stream-uri pe YouTube, au dominat topurile din peste 30 de țări, au susținut peste 700 de concerte în mai mult de 25 de țări în ultimii ani și au fost menționate și apreciate de presa internațională precum Vice, GQ, Spin, American Songwriter, CNN, Rolling Stone, Vogue, MixMag, EDM.com, Run The Trap, Time Out, Marie Claire și multe altele. Kadebostany prezintă o viziune modernă asupra muzicii pop, descrisă cel mai bine de liderul său ca “muzică sofisticată pentru întreaga lume”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *