Kaira feat. Keed canta despre "Mènage în trei"!
2017-11-09 15:01:37

Dupa feat-ul cu Delia la piesa “Pe aripi de vant”, care s-a bucurat de un succes rasunator, Kaira a mai avut colaborari interesante, insa abia acum artista considera ca si-a gasit stilul muzical care o reprezinta! O sa aflati ce canta mai nou Kaira, dupa ce dati play celui mai recent single al sau, un feat in colaborare cu Keed (de la Satra benz). Este o piesa speciala, trap, se intituleaza “Mènage în trei” si se pare ca este un debut in sine pentru muzica romaneasca.

Cu detalii vine Kaira:

“Piesa asta am asteptat-o destul de mult timp. Am avut o perioada de pauza, dupa foarte multe colaborari, atat in comercial (Delia, Elena Gheorghe, Andreea Banica, Glance – cinema etc) cat si in underground (Sisu, El Nino, Chimie etc). Aceste colaborari au fost foarte diferite ca stil muzical si asa mi-am dat seama ce stil as vrea sa abordez eu, ce ma reprezinta si ce nu, unde ma simt confortabil pe scena. In final am gasit, este trap! Asa a luat nastere noua mea piesa, “Mènage în trei”. Numele e luat dintr-un articol de pe blogul meu (www.circulmeu.ro) unde am scris despre faptul ca cel mai tare menage este intre o femeie, iubitul ei si noaptea. Piesa a compus-o Alex Pelin, Andy Platon, Andrei Tostogan, Alex Tabacar si am colaborat cu casele de productie Epiq&Sprint Music. Este un feat cu Keed (de la Satra benz). Piesa fiind destul de atipica, e un pic altceva, am vrut pe ea si un feat cu cineva la fel de …”sarit de pe fix”:)), lucru care se va vedea in clip. Clipul este filmat cu Criss Blaziny, care si el are o viziune mai speciala asupra lucrurilor si asa s-a format o echipa pentru acest proiect, mega fresh si cool. Voiam altceva, un lucru ce nu s-a mai facut in muzica romaneasca!”

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Mènage în trei”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *