Kali Uchis a lansat albumul "Orquídeas"
2024-01-14 22:00:51

Kali Uchis a lansat albumul “Orquídeas”. „Avem mai multe specii de orhidee decât oriunde pe pământ”, spune Kali despre floarea națională a Columbiei, care simbolizează dragostea și fertilitatea. „M-am simțit întotdeauna intrigată și magnetizată de floare. Acest album este inspirat de alura atemporală, ciudată, mistică, izbitoare, grațioasă și senzuală a orhideei. Cu acest domeniu vast de energie proaspătă, vreau să redefinim felul în care privim latinele în muzică.”

Orquídeas, cel de-al doilea album în limba spaniolă al lui Kali și al patrulea LP în general, include colaborări cu unele dintre cele mai mari nume din muzica latină, inclusiv single-ul global „Muñekita” cu El Alfa și JT de la City Girls, „Te Mata”, primul single de debut latin al lui Kali, „Labios Mordidos” cu cântăreața columbiană Karol G și colaborarea ulterioară cu Peso Pluma și Rauw Alejandro.

Orquídeas sosește la mai puțin de un an după ultimul album al lui Kali, Red Moon In Venus, lansat în martie 2023. Numit albumul numărul 1 al revistei TIME din 2023, Red Moon In Venus a marcat primul album din Top 10 al lui Kali și a fost inclus pe listele Best of 2023 de la The New York Times, Rolling Stone, Pitchfork, The FADER, The Washington Post, Variety, Billboard și multe altele. Kali s-a angajat apoi într-un turneu complet sold-out, Red Moon In Venus – cu opriri la arene la nivel național, un loc la Coachella și festivaluri internaționale, inclusiv Lollapalooza în Chile, Argentina și Brazilia, Estéreo Picnic în Columbia.

1. ¿ Cómo Así?
2. Me Pongo Loca
3. Igual Que un Ángel with Peso Pluma
4. Pensamientos Intrusivos
5. Diosa
6. Te Mata
7. Perdiste
8. Young Rich & In Love
9. Tu Corazón es Mío
10. Muñekita with El Alfa and JT
11. Labios Mordidos with Karol G
12. No Hay Ley Parte 2 with Rauw Alejandro
13. Heladito
14. Dame Beso/Muévete

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *