Kali Uchis a lansat albumul Red Moon In Venus
2023-03-03 19:58:06

Kali Uchis a lansat albumul “Red Moon In Venus”.
„Dragostea este mesajul”, explică Uchis despre noul album. „Proiectul este o expresie arzătoare și atemporală a dorinței, credinței și onestității, care reflectă feminitatea divină a lunii și a lui Venus. Luna și Venus lucrează împreună pentru a face ca aspectele cheie ale dragostei și ale vieții domestice să funcționeze bine. Acest corp de lucrări reprezintă toate stadiile iubirii – eliberarea oamenilor cu dragoste, atragerea dragostei în viața ta și iubirea de sine.”

Red Moon In Venus prezintă colaborări cu Summer Walker, Don Toliver și Omar Apollo, precum și piese lansate anterior, „Moonlight” și „I Wish You Roses”.

În plus, Uchis va porni într-un turneu din America de Nord, în această primăvară, cu opriri la Radio City Music Hall din New York, Aragon Ballroom din Chicago, și multe altele. Uchis se numără, de asemenea, printre cei mai apreciați artisti de la Coachella, Lollapalooza din Chile, Argentina și Brazilia și Estéreo Picnic din Columbia de anul acesta.

Uchis a intrat în procesul de înregistrare intenționând să creeze un album care să fie atemporal, unul care poate fi savurat în orice moment și în orice loc și care va rămâne semnificativ de-a lungul anilor pentru ea și fanii ei. Red Moon In Venus plutește între soul, R&B, pop, muzica urbana și texturi mai experimentale.

Anul trecut, Uchis a câștigat trei Billboard Latin Awards, două Billboard Music Awards și un American Music Award. În 2021, Uchis a luat acasă primul ei premiu Billboard pentru muzică latină pentru albumul ei în limba spaniolă, apreciat de critici, Sin Miedo (del Amor y Otros Demonios) ∞, lansat în 2020, care a dat naștere hitului, „telepatía”, care a fost redat de peste 2 miliarde de ori până în prezent și este cea mai longevivă melodie spaniolă din Billboard Hot 100 de către un act solo din acest deceniu, cu o serie de 23 de săptămâni. În același an, ea a luat acasă primul ei premiu Grammy, Premios Nuestra Tierra și Univision Premios Juventud, a cântat la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” și a făcut turnee în arene din America de Nord cu Tyler, the Creator.

Crescută între Virginia și Columbia, Kali Uchis a devenit cunoscută cu Por Vida în 2015, urmând albumul ei de debut din 2018, Isolation, care a primit aprecieri pe scară largă și a fost inclusă pe listele Best Of în Rolling Stone, Pitchfork, NPR, Vulture și multe altele. Uchis a colaborat și a împărțit scene cu SZA, Gorillaz, Jorja Smith, Diplo, Major Lazer, Snoop Dogg, Kaytranada, Leon Bridges și nu numai și a făcut turnee în întreaga lume, cu decoruri foarte lăudate.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *