Kali Uchis a lansat single-ul I Wish you Roses
2023-01-20 17:39:54

Kali Uchis a lansat single-ul “I Wish you Roses”. „Această melodie este despre a putea elibera oamenii cu dragoste”, spune Uchis. „Ar putea fi un prieten, un iubit sau altcineva, dar ideea este să sărbătorești eliberarea oamenilor din viața ta fără resentimente.”

În plus, Uchis se numără printre cei mai apreciați interpreți la Coachella de anul acesta, Lollapalooza în Chile, Argentina și Brazilia și Estéreo Picnic în Columbia, cu mai multe date live care urmează să fie confirmate.

Anul trecut, Uchis a câștigat trei Billboard Latin Awards, două Billboard Music Awards și un American Music Award. În 2021, Uchis a luat acasă primul ei premiu Billboard pentru muzică latină pentru albumul ei în limba spaniolă, apreciat de critici, Sin Miedo (del Amor y Otros Demonios) ∞, lansat în 2020, care a dat naștere hitului „telepatía” care a acumulat peste 2 miliarde de stream-uri și este cea mai longevivă melodie spaniolă din Billboard Hot 100 din acest deceniu, cu o serie de 23 de săptămâni. În același an, ea a luat acasă primul ei premiu Grammy, Premios Nuestra Tierra și Univision Premios Juventud, a fost pe coperta Office Magazine, a cântat la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” și a făcut turnee în arene din America de Nord cu Tyler, The Creator.

În plus, Uchis a dezvăluit recent un videoclip live pentru melodia ei din 2015, „Melting”, care a strâns milioane de stream-uri Spotify și miliarde de vizualizări pe TikTok.

Crescută în Virginia și Columbia, Kali Uchis a devenit cunoscută cu Por Vida în 2015, urmând albumul ei de debut din 2018, Isolation, care a primit aprecieri pe scară largă și a fost inclusă pe listele Best Of în Rolling Stone, Pitchfork, NPR, Vulture și multe altele. Uchis a colaborat și a împărțit scene cu SZA, Gorillaz, Jorja Smith, Diplo, Major Lazer, Snoop Dogg, Kaytranada, Leon Bridges.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *