Kali Uchis lanseaza single-ul Munekita, alaturi de El Alfa si JT
2023-08-04 19:33:25

Kali Uchis, artista câștigătoare a unui Grammy, începe o nouă eră a melodiilor cu versuri in limba spaniola si lanseaza single-ul “Munekita”, cu rapperul dominican El Alfa și JT din City Girls.

„Îmi place să aduc împreună artiști la care te-ai aștepta cel mai puțin”, spune Uchis. „El Alfa este o legendă latină, iar JT este cineva pe care l-am admirat dintotdeauna. Ambii sunt cunoscuți pentru hiturile lor de vară și pentru energie, așa că sunt incredibil de încântată să-i aduc împreună pentru un cântec distractiv și sexy ca acesta.”

Trio-ul s-a unit pentru „Muñekita”, după o lungă admirație reciprocă – Kali a făcut schimburi numeroase de mesaje cu ambii artiști înainte ca JT să vină în studioul ei din L.A., să audă piesa și să compună partea.

Apoi a primit o versiune pentru El Alfa, care și-a adăugat cu entuziasm contribuția. În septembrie, Uchis va începe turneul Red Moon In Venus Pt. II, o serie suplimentară de date, inclusiv cu opriri la celebrul Hollywood Bowl din L.A., Viejas din San Diego Arena, MGM Grand Garden Arena din Las Vegas și multe altele, cu invitați speciali: Tokischa, Buscabulla (numai în L.A.).

Uchis a încheiat recent prima etapă sold-out a turneului Red Moon In Venus. În plus, Uchis a fost headliner la Coachella în aprilie, De asemenea, a cântat la Lollapalooza din Chile, Argentina și Brazilia și Estéreo Picnic în Columbia.

JT face parte din proiectul City Girls, pe care Billboard tocmai le-a numit una dintre cele mai mari rap grupuri din toate timpurile. Din 2018 au obținut discuri de platină cu hituri precum „Act Up” și „Twerk” asistat de Cardi B. Aparițiile solo ale lui JT includ colaborarea cu Nicki Minaj din 2022
pentru „Super Freaky Girl (Queen Mix”) și piesa din 2021 a lui Summer Walker „Ex For A Reason”.

Emanuel Herrera Batista, cunoscut ca El Alfa, este un artist dominican proeminent în genul dembow. Încă din primele etape ale carierei sale, a obținut un succes remarcabil cu hituri precum „Coche Bomba” și „No Wiri Wiri”, câștigându-i o imensă popularitate și recunoaștere în cadrul scenei muzicale urbane. Colaborează cu artiști renumiți precum Bad Bunny, Farruko, Nicky Jam.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *