Karim lansează prima lui piesă "Live my dream" la care a lucrat cu Dony
2021-07-30 18:36:40

La sfârșit de lună iulie tânărul Karim de numai 14 ani s-a lansat în lumea muzicală cu prima sa piesă, “Live my dream”, la care a colaborat cu Dony, pe care îl știți din diferite proiecte muzicale. Pentru această piesă solistul a filmat și un videoclip incitant.

Încă un nume își face loc pe piața muzicală din România și de data acasta este vorba de un puști de 14 ani care iubește să cânte. Este vorba de Karim, un tânăr ambițios, creativ, cu planuri mărețe, al cărui nume adevărat este Karim Ajami, un geamăn născut în București.

“Prima mea piesă se numește “Live my dream” și este despre faptul că doresc să îmi urmez visul, chiar dacă îmi place de o fată, eu vreau să merg mai departe în îndeplinirea visului. Melodia a fost compusă de Dony, un artist de succes cu care am colaborat foarte bine, iar versurile sunt facute de el si Alexa Niculae. Am filmat și un videoclip de vară care a fost filmat cu Wolf Video Production, a fost regizat de Dony și a fost filmat în 2 locații superbe la Izvorul de golf și Club Snagov. Din echipa de filmare au mai facut parte Cristian Enea si Alexandru Donici, ne-a povestit tânărul artist.

Puștiul a descoperit muzica de mic copil, căci “îmi plăcea să cânt și fredonam melodii în mașină, astfel părinții m-au îndrumat și m-au dus să iau lecții de canto. Prima dată am urcat pe scenă la 11 ani, într-un concert de-al Loredanei Groza, alături de alți copii de la Atelierul de Voce și Muzică al Loredanei”. A participat la câteva concursuri muzicale și a ajuns chiar în semifinale. Și tot el ne-a povestit cu cine a făcut muzică de-a lungul timpului. “Am început la un club de muzică, după care am ajuns la Atelierul de Voce al Loredanei Groza unde am studiat cu mai multe profesoare, am avut câteva lecții chiar cu Lucia Ciubotaru antrenor de voce CVT (complete vocal tehnic), iar acum studiez cu Oana Brutaru, fost Banking vocal în trupa Loredanei. Printre primii mentori a fost chiar Loredana și îmi doresc să “ajung cât mai departe”, spune el.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *