Karmen revine cu un nou single "Viciul Meu" in colaborare cu Achi
2017-05-12 21:17:13

Dupa ce ne-a surprins placut cu “Minte-ma”, Karmen revine cu un nou single care se numeste “Viciul Meu”.

Pentru “Viciul Meu”, Karmen a colaborat cu Achi, cunoscut pentru single-ul lansat impreuna cu Antonia “Get Up and Dance”.

Achi este un tanar artist si producator din Romania, care a prezentat emisiuni la mai multe televiziuni din Romania. Este absolvent al liceului de muzica George Enescu, tobosar in trupa Directory. A produs piesele “Bine” de la What’s Up, “Droppin da’ Bomb” de la Lariss, Shift cu Jo.

Piesa a fost compusa de Alex Caliman, Adelina Ira, Achi, Paul Iorga, Vlad Lucan, produsa de Vlad Lucan, text: Marian Dorobantu si Paul Maracine, iar videoclipul regizor si director of photography Bogdan Daragiu, care a facut toate videoclipurile artistei.

De imaginea lui Karmen, s-au ocupat Edith Mihaiciuc (make-up artist), George Cozma (hair), RDStyling (tinute).

“Viciul meu” este definitia acelei iubiri care arde atat de tare, incat dragostea devine dependenta. Vicii avem cu totii, insa cel mai des intalnit este iubirea. Ma regasesc in piesa foarte mult, iar aceasta colaborare cu Achi am atras-o cu puterea mintii. Este un producator, songwriter, lead coach si interpret genial. Lucram de ceva timp in acelasi studio la ATOM si este o placere de fiecare data atunci cand arta isi spune cuvantul si magia se inampla”, a spus Karmen.

“Cred ca iubirea e cel mai complicat viciu. “Viciul meu” e genul de piesa pe care vrei sa o asculti cand iubesti, dar si atunci cand lucrurile devin mai complicate.”, a spus Achi.

Karmen este artist ATOM si Global Records si este cunoscuta pentru single-urile “You Got It” si “Minte-ma”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Viciul Meu”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *