Karo lanseaza astazi single-ul sau de debut - "Tot mai departe" - alaturi de Doddy si Delia Rus
2017-08-01 19:03:34

Karo este unul dintre producatorii din spatele proiectului Pink Elephant, al caror single de debut – “The Unicorns” – se bucura de recunoastere internationala. Piesa a reusit sa ajunga in playlistul MTV Dance International, MTV Dance UK, dar si in topul UK Cool Cuts Chart.

“Piesa am gandit-o acum un an si ceva, iar la scurt timp a aparut Doddy cu input-ul lui si am reusit sa o transformam in ceva mai personal. ” – Karo

“Tot mai departe” este o piesa inspirata din viata artistului si vorbeste despre greutatile pe care acesta le-a infruntat pentru a-si urma visul si a face muzica.

“Drumul meu a fost reprezentat de muzica, de aici si inspiratia. “Tot mai departe” vorbeste despre calatoria mea, cum am reusit sa plec dintr un sat catre Bucuresti pentru a-mi urma visul, in ciuda problemelor. Parea imposibil dar am incercat si, zic eu, am reusit sa mi demonstrez ca nu e asa. ”

Doddy este un rapper roman cunoscut pentru single-uri precum “Bine, mersi” (feat Lora), ce a depasit 30 de milioane de vizualizari, “Klandestin” (feat Puya), “Rezervat” (feat Nicole Cherry), iar “Haz de necaz”, cel mai recent single al artistului a reusit sa depaseasca 2 milioane de vizualizari in doar 2 saptamani de la lansare.

Touch-ul feminin este adus de Delia Rus, una dintre cele mai promitatoare artiste din noua generatie. Single-ul sau de debut – “Daca Pleci”- a reusit sa depaseasca 20 de milioane de vizualizari in mai putin de un an de la lansare, fiind urmat de “Tatuaj pe inima”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Tot mai departe”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *