Karol G a lansat single-ul S91
2023-07-15 18:31:31

Karol G a lansat single-ul “S91″, o melodie care nu numai că arată transformarea, ci semnifică evoluția artistei, arătându-și priceperea artistică și capacitatea de a continua legătura cu fanii ei. Cântecul demonstrează capacitatea ei de a privi momentele de incertitudine ca momente în care apar noi oportunități. Însoțit de un videoclip muzical atrăgător din punct de vedere vizual, plasat în deșertul maiestuos al Californiei și peisajul frumos al Parisului, „S91″ este acum disponibil pe toate platformele de streaming digital.

„S91″ este un imn încurajator, cu un tempo optimist și versuri fără scuze, care servește ca o dovadă a creșterii și rezistenței lui Karol, rămânând mereu fidelă cu cine este ea și reconectându-se cu rădăcinile ei.

Completând natura înălțătoare a cântecului, videoclipul pentru „S91″ este regizat de Pedro Artola și produs de WeOwnTheCity. Pornind din mijlocul vastului deșert, videoclipul abundă în imagini simbolice care arată că poți scăpa de orice situație. Începe cu vedeta așezată în deșert cu difuzoare sub forma unei cruci, o reprezentare a capacității ei de a realiza orice cu muzica și credința ei. La scurt timp după, Karol este urmărită de un grup de oameni care sunt sprijiniți de o haită de lupi, care îi reprezintă pe cei care au încercat să o doboare, în timp ce ea este protejată de o panteră singuratică, simbolizând și legiunea ei loială de fani. Închiderea, fericirea nouă și carisma captivantă a lui Karol sunt demonstrate în timp ce ea aleargă liberă pe străzile Parisului.

„S91” sosește cu câteva săptămâni înainte ca Karol să se îmbarce în prima ei călătorie pe stadion prin Statele Unite. Turneul va începe pe 11 august pe stadionul Allegiant din Las Vegas, iar turneul va vizita Pasadena, Miami, Houston și Dallas, printre alte orașe. Karol G a doborât un record de prezență, peste 15.000 de fani s-au adunat în afara studiourilor NBC din New York, în timpul spectacolului ei live, ca parte a seriei de concerte de la The Today Show.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *