Katja Krasavice si Leony au lansat Raindrops, o melodie despre finaluri, dragoste de sine si vindecare
2021-12-10 22:06:00

Katja Krasavice și Leony au lansat „Raindrops”, o melodie despre despărțire și vindecare, indiferent de cât de grea se dovedește a fi. Două voci puternice care te îndeamnă să fii puternic la rândul tău.

„Raindrops” vorbește despre o despărțire care aduce cu sine durere, dar care, asemeni picăturilor de ploaie, va dispărea, chiar dacă în prezent lucrurile par dramatice. Întrebări care nu au răspuns, amintiri ale unei relații care nu mai este, puterea de a trece mai departe, toate și-au găsit locul în melodia semnată de Katja Krasavice și Leony.

„ Raindrops este o piesă care sper să ajute mulți oameni să găsească puterea de care au nevoie pentru a trece mai departe. Vorbește despre o situație în care mulți dintre noi ne-am regăsit de-a lungul vieții și care, oricât de dificilă pare, nu este fără rezolvare. M-a bucurat colaborarea cu Leony, este o artistă completă care și-a adus aportul în această piesă. Sper să vă placă și vouă.”, a spus Katja.

„ Raindrops este una dintre piesele mele preferate. Sper să ajungă la voi, să vă ajute să vă cunoașteți mai bine și, în cele din urmă, să găsiți în voi dragostea pentru propria persoană, singura care vă va ajuta să treceți peste orice situație care vă aduce suferință.”, a adăugat Leony.

Katja Krasavice este o artistă din Germania cu peste 1,5 milioane de ascultători pe Spotify. Aceasta a reușit să cucerească toate topurile internaționale în 2021. Krasavice și-a început cariera la sfârșitul anului 2017, când a lansat primul ei single, „Doggy”, piesă care a ajuns în scurt timp pe locul 7 în topurile din Germania. Piesa „Raindrops” se va regăsi pe cel de-al treilea album al artistei, „Pussy Power”.

Leony este o cântăreață și compozitoare din Germania. Aceasta și-a descoperit dragostea pentru muzică încă de mică și a început, astfel, să ia lecții de pian și chitară. Leony a scris de-a lungul timpului piese pentru artiști din SUA, Marea Britanie, Australia, Suedia, Norvegia și Germania. În prezent, aceasta are peste 6,2 milioane de ascultători pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *