KATSEYE a lansat single-ul "Touch"
2024-07-27 15:11:40

După ce și-au făcut o intrare îndrăzneață cu primul lor single intitulat potrivit „Debut”, KATSEYE revine cu „Touch”, o melodie care dezvăluie latura mai blândă a grupului. Vocile elegante ale celor șase membri sunt asociate cu tonuri eterice de vis, în timp ce reflectă asupra complexității iubirii, sentimentelor rănite și redescoperirea valorii de sine. Piesa a fost produsă de Blake Slatkin, Cashmere Cat, Omer Fedi și Taka Perry.

În videoclipul oficial pentru „Touch”, se desfășoară o căutare în tot orașul pentru Yoonchae din KATSEYE, care ar fi dispărut. Legătura puternică de fraternitate a lui KATSEYE și performanța vibrantă strălucește în videoclipul, care a fost regizat de Cody Critcheloe (Demi Lovato, Kylie Minogue, King Princess) și filmat în Los Angeles. Fanii care se uită cu atenție vor observa câteva ouă de Paște care dau din cap la farmecele de vis care simbolizează calitățile unice ale fiecărui membru.

KATSEYE – primul grup de fete la nivel mondial format folosind metodologiile de dezvoltare a artiștilor KPOP – va apărea în serialul Netflix „Pop Star Academy: KATSEYE” care va avea pe 21 august. Cu acces fără precedent, serialul va fi o portretizare convingătoare a călătoriei către celebritatea globală, inclusiv informații despre programul unic de formare și dezvoltare de la HYBE și Geffen Records. Serialul a fost regizat de Nadia Hallgren (Becoming) și produs de HYBE, Interscope Films și Boardwalk Pictures.

„Touch” este al doilea single de pe EP-ul de debut al lui KATSEYE, SIS (Soft Is Strong), programat pentru 16 august. Cei șase membri ai KATSEYE sunt: ​​DANIELA (SUA); LARA (SUA); MANON (Elveția); MEGAN (SUA); SOPHIA (Filipine); și YOONCHAE (Coreea de Sud).

Păreri?

9 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *