Kayma lanseaza Learn To Say No, un protest personal impotriva temerilor 
2022-05-18 09:23:00

Noul single al lui Kayma, „Learn To Say No”, este un protest personal împotriva dubiilor, rușinii și a temerilor. Piesa a fost scrisă într-o seară, inspirat fiind de un vinil cu London Symphony Orchestra, găsit într-un hotel.

 

Dintr-o dorință intrinsecă de a trece de barierele pe care tocmai el și le impunea, Kayma a început să compună ce urma să devină piesa „Learn To Say No”.

 

Într-o primă fază, chitara a fost înregistrată cu microfonul de la laptop, în timp ce Kayma stătea sub o pătură, pentru acustică. Până dimineața, acesta a reușit să finalizeze beatul și versurile. A doua zi, Kayma a ascultat rezultatul muncii sale, iar dorința de a-și împinge limitele a devenit din ce în ce mai pregnantă.

 

După mai mulți ani în care a învățat să se accepte, Kayma a făcut cu „Learn To Say No” primul pas important spre a face muzica ce îl definește.

 

Kayma, pe numele real Ori Toledano, este un producător muzical și multi-instrumentist din Tel Aviv. Acesta are un stil muzical versatil, combinând influențe din muzica anilor ’60 cu cele din muzica anilor ’70.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *