Kendra și Ron Reeser lansează piesa Lay It On Me
2018-10-25 18:48:48

Kendra Erika caută adevărul cu orice preț! În noul ei single, Lay IT On Me, în care combină elemente de muzică electronică, pop și dubstep afirmă că este pregătită să înfrunte adevărul, oricât de dureros ar fi. Produsă de Manny Mijares și Ron Reeser, piesa e gata să își facă loc în toate playlisturile! „Adevărul poate fi dureros uneori, dar numai pentru o vreme. Cu timpul, durerea se diminuează, iar ușurarea care vine odată cu faptul că trăiești autentic e de o mie de ori mai bună decât starea de negare”, declară Kendra.

Lay It On Me, produs de Manny Mijares (Kelly Rowland, Dua Lipa, Pitbull) și Ron Reeser, marchează o schimbare de stil, prin comparație cu piese anterioare precum “Oasis,” “Sublime” și “Under My Skin”. Cu toate acestea, Kendra precizează clar că nu are de gând să părăsească ringul de dans. „Odată cu această piesă am vrut să mă asigur că sunetul și producția se potrivesc cu mesajul revelator. Nu am vrut să arunc pur și simplu niște cuvinte peste un beat. Vor exista remixuri”, promite ea.

Artista originară din Florida de Sud a reușit să se impună treptat în industria muzicală. Cu single-ul “Oasis”, Kendra s-a clasat în Top 10 Billboard Dance Club timp de 14 săptămâni. Vara trecută, a intrat în același top și a ocupat locul al șaselea cu “Under My Skin”. La scurt timp după lansarea single-ului “Sublime”, Kendra a cântat în deschiderea unui concert caritabil privat, susținut de Jason Derulo, în Miami.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *