KESHI A LANSAT PIESA GET IT, ÎNSOȚITĂ ȘI DE VIDEOCLIPUL OFICIAL
2022-03-04 18:23:00

keshi crește miza în videoclipul single-ului „GET IT”, având o energie diferită față de cum și-a obișnuit fanii până în prezent. Lansarea piesei coincide cu anunțul albumului de debut al lui keshi, „GABRIEL”, care urmează să fie lansat pe 25 martie prin Island Records.

În cântecul „GET IT”, keshi, care a acumulat peste 1,6 miliarde de stream-uri la nivel mondial, se laudă cu stilul de viață pentru care a muncit din greu să îl obțină („Got my bag right/On my own time”) și își invită fanii să vină alături de el („On me and we spendin’ all night, come and/Get it, get it, get it”). Din punct de vedere al sound-ului, bas-ul se face remarcat, cu ad-lib-uri asemănătoare sirenelor, în timp ce keshi alternează un falsetto cu o cadență mai structurată. Îmbinarea genurilor muzicale este ceva firesc pentru keshi, care deseori nu poate fi încadrat într-un singur gen, iar piesa „GET IT” demonstrează cât de versatil este atât ca artist, cât și ca producător (alături de co-producătorul Elie Rizk), păstrând în același timp acel sunet caracteristic cu care artistul și-a obișnuit publicul.

Videoclipul, regizat de regretatul Sebastian Sdaigui, se mulează perfect pe piesă, luând tot atâtea întorsături precum cântecul. Ilustrându-i pe keshi și prietenii săi într-un cadru romantic, victorian, videoclipul oglindește juxtapunerea „soft” și dură a piesei. După single-urile „SOMEBODY” și „TOUCH”, „GET IT” este un exemplu referitor la gama sonoră și profunzimea emoțională pe care fanii o pot aștepta de la albumul „GABRIEL”.

După lansarea materialului discografic, keshi își va începe primul său turneu în Europa și America de Nord în primavara anului 2022, cu opriri la Londra, Paris, Berlin, New York, Los Angeles și multe alte orașe, înainte de a încheia în orașul său natal, Houston, Texas.

Supranumit keshi, Casey Luong a strâns milioane de fani prin compoziția și producția sa de muzică ce îmbină mai multe genuri, fără a lansa vreodată un album complet. Acum, artistul vietnamez-american, venit din Houston, se pregătește să-și lanseze albumul de debut, „GABRIEL”, prin Island Records. Pentru „GABRIEL”, keshi a lucrat cu producătorul și compozitorul din Baltimore Elie Rizk (cunoscut pentru „Build a Bitch” semnat Bella Poarch), care a co-produs albumul împreună cu el.

Cu peste 1,6 miliarde de stream-uri în întreaga lume, keshi a devenit o senzație pe streaming cu apreciata sa trilogie de EP-uri – „Skeletons” (2019), „Bandaids” (2020) și „Always” (2020). Fiind artist autonom, keshi a scris, produs, proiectat și cântat toată instrumentația din cele 3 proiecte, care puse împreună descriu ciclul unei relații. keshi este încrezător că viitorul său album de studio, „GABRIEL”, va rezista testului timpului: „Cred că cel mai mare obiectiv pentru mine în acest moment este să creez un album care să continue să fie ascultat și după ce eu nu o să mai fiu”, a spus keshi.
GABRIEL – Lista de piese:

1.      GET IT

2.      SOMEBODY

3.      WESTSIDE

4.      TOUCH

5.      MILLI

6.      PÈRE

7.      HELL/HEAVEN

8.      UNDERSTAND

9.      ANGOSTURA

10.   LIMBO

11.   ANGEL

12.   GABRIEL

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *