Kid Cudi a lansat al zecelea album din cariera - Entergalactic
2022-09-30 20:58:36

Astăzi, 30 septembrie 2022, vizionarul sonic premiat cu multiplatină, artist, producător, actor și regizor, Kid Cudi, câștigător al premiului GRAMMY®, își prezintă cu mândrie cel de-al zecelea album de lungă durată – una dintre cele mai așteptate lansări din 2022, Entergalactic. Oferind viziunea sa cea mai stratificată și mai nivelată de până acum, vine în tandem cu proiectul însoțitor – NETFLIX Entergalactic.

Săptămâna trecută, el a deschis calea pentru album cu „Willing To Trust”, feat. Ty Dolla $ign.
Cudi și Ty Dolla $ign au oferit un show live in emisiunea NBC Tonight Show cu Jimmy Fallon.

De asemenea, Entergalactic se mândrește cu alte colaborări cu Ty Dolla $ign, 2 Chainz și Don Toliver.

Cudi a comentat: „Entergalactic este tot ceea ce mi-am dorit întotdeauna să fac, să creez un însoțitor vizual de lungă durată pentru un album. Totul a început cu muzica care a ajutat la aducerea acestei povești și a acestor personaje la viață. Entergalactic este diferit de orice am făcut vreodată, cu siguranță cel mai ambițios proiect al meu de până acum”.

Cudi este, de asemenea, producător executiv la Entergalactic, alături de Kenya Barris, prin companiile lor de producție Mad Solar și Khalabo Ink Society.

TRACKLISTING:
1. Tema entergalactică
2. Mod nou
3. Fă ce vreau
4. Înger
5. Aprinde dragostea
6. Îndrăgostit
7. Dispus să aibă încredere în Ft. Ty Dolla $ign
8. Can’t Believe It Ft. 2 Chainz
9. Trăiește-mi adevărul
10. Poate Așa
11. Can’t Shake Her Ft. Ty Dolla $ign
12. Ea mă caută
13. Drogul meu
14. Undeva unde să zbori Ft. Don Toliver
Sos bonus: Burrow Ft. Don Toliver, Steve Aoki și Dot Da Genius

Despre entergalactic:
Scott „Kid Cudi” Mescudi și Kenya Barris își unesc forțele pentru a prezenta evenimentul de televiziune Entergalactic, o poveste originală, captivantă și animată despre un tânăr artist pe nume Jabari – cu vocea lui Mescudi – în timp ce încearcă să echilibreze dragostea și succesul. Găsirea celui din urmă îl aduce pe Jabari cu un pas mai aproape de primul, când mutarea în apartamentul său de vis îi prezintă noua lui vecină, fotografa it-girl, Meadow – cu vocea Jessica Williams. O explozie de artă, muzică și modă, Entergalactic are loc în singurul oraș care se poate descurca pe toate trei: New York. Alături de Mescudi și Williams, Entergalactic se mândrește cu o distribuție de staruri, incluzând Timothée Chalamet, Ty Dolla $ign, Laura Harrier, Vanessa Hudgens, Christopher Abbott, 070 Shake, Jaden Smith, Keith David, Teyana Taylor, Arturo Castro și Macaulay Culkin.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *