Kid Cudi face echipă cu Ty Dolla $ign pentru Willing To Trust
2022-09-25 12:58:24

Kid Cudi face echipă cu Ty Dolla $ign pentru “Willing To Trust”. Piesa pregătește calea pentru cel de-al zecelea album și unul dintre cele mai așteptate proiecte din 2022, Entergalactic. Spectacolul și albumul sosesc pe 30 septembrie.

Cudi a comentat: „Entergalactic este tot ceea ce mi-am dorit întotdeauna să fac, să creez un însoțitor vizual de lungă durată pentru un album. Totul a început cu muzica care a ajutat la aducerea acestei povești și a acestor personaje la viață. Entergalactic este diferit de orice am făcut vreodată, cu siguranță cel mai ambițios proiect al meu de până acum; Abia aștept să experimentezi.”

Cudi este, de asemenea, producător executiv la Entergalactic alături de Kenya Barris, prin companiile lor de producție Mad Solar și Khalabo Ink Society.
Kid Cudi a finalizat recent etapa din America de Nord a turneului său mondial To the Moon – 2022. În toamnă, „To The Moon” călătorește la Toyosu PIT din Japonia și în toată Europa, inclusiv The O2 din Londra, Verti Music Hall din Berlin, AFAS Live din Amsterdam, Palais 12 din Bruxelles și Zenith din Paris, cu Milano încheie turneul de la Fabrique pe 22 noiembrie.

Scott „Kid Cudi” Mescudi și Kenya Barris își unesc forțele pentru a prezenta evenimentul de televiziune Entergalactic, o poveste originală, captivantă, animată despre un tânăr artist pe nume Jabari – cu vocea lui Mescudi – în timp ce încearcă să echilibreze dragostea și succesul. Găsirea celui din urmă îl aduce pe Jabari cu un pas mai aproape de primul, când mutarea în apartamentul său de vis îi prezintă noua lui vecină, fotografa it-girl, Meadow – cu vocea Jessica Williams. O explozie de artă, muzică și modă, Entergalactic are loc în singurul oraș care le îmbină pe toate trei: New York. Alături de Mescudi și Williams, Entergalactic se mândrește cu o distribuție de stele, incluzând Timothée Chalamet, Ty Dolla $ign, Laura Harrier, Vanessa Hudgens, Christopher Abbott, 070 Shake, Jaden Smith, Keith David, Teyana Taylor, Arturo Castro și Macaulay Culkin.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *