Killa Fonic si RAVA lansează Brasileira, direct de pe coloana sonoră a filmului TEAMBUILDING
2022-08-16 21:29:36

Două dintre cele mai sonore nume ale muzicii trap și hip-hop – Killa Fonic și RAVA – și-au unit fortele și au lansat cea mai hot colaborare a verii, piesa care promite să scoată toate domnisoarele pe ringul de dans. Beat-urile sexy, dar și vocile inconfundabile ale celor doi artiști, fac din „Brasileira” piesa care nu trebuie să lipsească din niciun playlist.

După colaborări de succes cu Smiley, Carla’s Dreams sau Delia, dar și cu cele mai mari nume din lumea trap, Killa Fonic revine cu o un nou featuring, alături de RAVA. Cei doi artiști le aduc fanilor piesa „Brasileira”, primul single de pe soundtrack-ul oficial al filmului „TEAMBUILDING”, ce va fi lansat pe 30 septembrie. Noua producție cinematografică reunește nume celebre precum: Șerban Pavlu, Bromania, Micutzu, Adrian Nicolae sau Anca Dinicu, iar regia a fost realizată de Alex Coteț, BRomania și Micutzu.

„<<Brasileira>> e despre petrecerile alea nebune unde toată lumea se distrează, dar a doua zi nu mai vrea nimeni să vorbească despre ce s-a întâmplat. Un fel de <<what happens in Vegas, stays in Vegas>>. Vă doresc doar petreceri dintr-astea!”, declară Killa Fonic.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Killa Fonic alături de RAVA și Mihai Alexandru Bogdan (Quick), iar producția finală a fost realizată de către Quick. Videoclipul piesei a fost regizat de Matei Dima, cu David Mogan DOP, și a fost produs de Loops Production. Videoclipul a fost inspirat de tematica filmului, fiind prezente și câteva din personajele „TEAMBUILDING”.

„Mă bucur că am putut să colaborez alături de mulți prieteni din industrie pentru producția filmului <<Teambuilding>>. Am râs mult la filmări, ne-am distrat, dar am și muncit. Iar rezultatul final sper să fie pe placut vostru. Cât despre <<Brasileira>>, ascultați, dansați, simțiți-vă bine și, la final, repetați tot procesul de mai sus” ne spune BRomania.

Creativitatea artistică, lejeritatea muzicală și onestitatea brutală îl fac pe Killa Fonic un artist unic în România. Killa și-a început cariera muzicală în proiectul Șatra B.E.N.Z., alături de care a lansat albumele O.$.O.D. 1 si 2. În 2019 a părăsit grupul și a început o carieră exclusiv solo. Fiecare lansare solo a avut impact asupra zonei urbane, unele depășind chiar și granițele, bucurându-se de succes la TV și Radio. Printre cele mai mari hit-uri Killa Fonic se numără „Bambolina” feat. Carla’s Dreams, „Miami Bici”, „Go Gettas” feat. NANE & Azteca &bbno$, „MAMBO”, „Richie Rich”, „NIMENI”, „Lucifer”, „HAOLO” feat. NANE. Artistul a colaborat cu nume sonore din industria muzicală românească, precum: ADDA, Irina Rimes, Damian Drăghici, Raluka, Smiley, DOC, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI, etc. Ultima său single, în colaborare cu DELIA – „Cum am știut” a fost un real succes, ajungând în Top 10 cele mai difuzate piese pe radio săptămânal de la lansare și până în prezent.

RAVA își face mereu simțită prezența muzicală prin atmosfera misterioasă conturată în piesele sale. Gravitatea vocii artistului transpune orice ascultător în lumea creată prin versurile lui. Unicitatea sa a atras atenția casei de producție Seek Music, alături de care a semnat la doar 18 ani, reușind să ajungă unul din cele mai importante nume de trap din industria muzicală românească în doar un an de la lansare. “Giulești-Crângași”, single-ul de debut, a cucerit atât topurile Spotify, cât și Apple Music, ajungând în Top 50 al ambelor platforme de streaming. La finalul anului 2021, RAVA și-a lansat primul album “BULIBA$HA”, care a confirmat faptul că e o prezență impunătoare în muzica din România. De-a lungul timpului, artistul a avut numeroase colaborări cu unii din cei mai importanți rapperi și trapperi români, cum ar fi Killa Fonic, PRNY, Amuly, Azteca, etc. Mai mult, el și-a extins orizontul muzical făcând parte din cel mai nou single rock semnat de HVNDS. RAVA e un mister într-o continuă evoluție, dar care promite tuturor că nu va fi uitat.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *