Kim Petras a lansat albumul Feed The Beast
2023-07-04 12:25:19

Kim Petras a lansat albumul “Feed The Beast”. Cu 15 piese de perfecțiune pop pură, Feed The Beast trece dincolo de personajele găsite în muzica trecută a lui Kim pentru a extrage mai mult din viața ei personală și este o declarație despre faptul că este dispus să fie consumat de cea mai mare pasiune a ei. Albumul este ofranda lui Kim propriei ei fiare, care o vede întruchipând o Andromeda pop modernă – o întorsătură a poveștii grecești clasice în care prințesa era pe cale să fie sacrificată fiarei ei.

Feed The Beast prezintă piesa remarcabilă așteptată cu nerăbdare „King of Hearts”. Cântecul este o confesiune pop strălucitoare care o vede învinuindu-se pentru că a ignorat steagurile roșii ale unui fost. Albumul include, de asemenea, cel mai recent hit al lui Kim, „Alone” cu Nicki Minaj, hit-ul său de platină global, câștigător al GRAMMY, cu Sam Smith, „Unholy” și altele.

Pentru a sărbători lansarea albumului și turneul mondial Feed The Beast, anunțat recent, cu 34 de date, produs de Live Nation, Kim va apărea în această dimineață la NBC’s TODAY, cântând live pe TODAY Plaza, ca parte a seriei de concerte Citi.

Etapa nord-americană a turneului mondial Feed The Beast începe pe 27 septembrie la Austin, TX, și o va vedea pe Kim aducându-și spectacolul live în Miami, Boston, Brooklyn, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Nashville, Houston și San Diego. Kim se va lansa apoi într-o serie de spectacole în Marea Britanie/Europa începând cu 13 februarie la Birmingham, Marea Britanie, care o va aduce în orașe de peste mări, inclusiv Manchester, Londra, Bruxelles, Paris, Köln, Amsterdam și Milano.

Feed The Beast tracklist:

Feed The Beast

Alone (feat. Nicki Minaj)
King of Hearts
Thousand Pieces
uhoh
Revelations
BAIT (feat. BANKS)
Sex Talk
Hit It From The Back
Claws
Minute
Coconuts
Castle In The Sky
brrr

BONUS TRACK:
Unholy – Sam Smith (feat. Kim Petras)

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *