Kim Petras a lansat EP-ul "Slut Pop Miami"
2024-02-16 22:34:19

Kim Petras a lansat EP-ul “Slut Pop Miami”. Proiectul cu 12 piese este continuarea EP-ului ei viral din 2022, Slut Pop.

Tocmai la timp pentru luna iubirii, câștigătoare a unui GRAMMY, Kim Petras a lansat un alt set de piese bop-raunchy – Slut Pop Miami, EP-ul cu 12 piese, care prezintă un banger „Head Head Honcho.”

Kim se află în prezent în etapa europeană a turneului mondial Feed The Beast, produs de Live Nation. Kim își aduce show-ul live în marile orașe din Europa, inclusiv Manchester, Londra, Bruxelles, Paris, Köln, Amsterdam și Milano.

ÎKim Petras a lansat hituri precum „Alone”, cu Nicki Minaj, hit-ul ei de platină numărul 1, câștigător al GRAMMY, la nivel mondial cu Sam Smith „Unholy” și favoritele fanilor, cum ar fi single-ul „brrr”. De asemenea, Kim a lansat albumul mult așteptat Problematique. Kim a devenit unul dintre cele mai mari talente ale muzicii, cu o serie de single-uri și proiecte apreciate de critici, miliarde de stream-uri globale, turnee epuizate și laude din partea publicațiilor majore.

Kim a atras, de asemenea, atenția globală din lumea modei, a participat la Gala Met și CFDA, și a colaborat cu Nicki Minaj, Sam Smith, David Guetta, Charli XCX, Meghan Trainor, Kygo, Cheat Codes, Madison Beer, K/DA, Paris Hilton, James Hype, Sofia Reyes, Danna Paola, City Girls și multe altele.

Slut Pop Miami Track List:
1. Slut Pop Reprise
2. Gag On It
3. Fuckin’ This Fuckin’ That
4. Banana Boat
5. Get Fucked
6. Rim Job
7. Cockblocker
8. Butt Slutt
9. Head Head Honcho
10. Cubana
11. Whale Cock
12. Can we fuck?

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *