Kim Petras a lansat If Jesus Was A Rockstar
2022-11-13 21:42:07

Dupa ce a cucerit topurile muzicale cu “Unholy”, alaturi de Sam Smith, melodie care ocupa primele locuri in topurile radio din Romania si pe platformele de streaming, Kim Petras a lansat “If Jesus Was A Rockstar”. Single-ul o vede pe Kim împlinindu-și un vis de lungă durată de a lucra cu eroul ei pop, legendarul producător Max Martin.

„If Jesus Was A Rockstar” o vede pe Kim deschizându-se într-un mod emoționant de personal în compoziția ei. Reflectând asupra găsirii propriei relații cu spiritualitatea după ce nu s-a simțit binevenită de instituția religiei când era mai tânără, Kim se întreabă dacă mai mulți oameni ar îmbrățișa religia, dacă i-ar îmbrățișa, în timp ce ea își creează propriul Iisus.

„If Jesus Was A Rockstar” urmează succesul mondial al lui „Unholy”, single-ul lui Sam Smith, cu Kim Petras. Cântecul a devenit rapid unul dintre cele mai importante debuturi pop ale anului, strângând recorduri și ajungând pe locul 1 în Billboard Hot 100, pe locul 1 în Billboard Global 200 Chart, pe locul 1 la nivel mondial pe Spotify și Apple Music și pe locul 1 în UK Official Chart. Succesul său imediat marchează primul single din carieră al lui Kim, primul ei debut în Billboard Hot 100 (cel mai bun debut al unui artist în top din 2016) și cea mai mare zi de streaming din toate timpurile pe Spotify, cu peste 10 milioane de ascultări.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *