Kings of Leon a lansat single-ul "Split Screen"
2024-04-01 20:49:42

Kings of Leon a lansat single-ul “Split Screen”. Este cea mai recentă piesă de pe viitorul lor al 9-lea album, Can We Please Have Fun, care va fi lansat pe 10 mai. „Split Screen” aterizează în mijlocul albumului, o secțiune mai meditativă de cântece care favorizează textura și atmosfera.

„Ne place această melodie. Ne-am gândit că și fanilor le-ar plăcea. Split Screen le poate oferi oamenilor o mică perspectivă asupra profunzimii albumului, după ce au auzit Mustang”, a spus trupa.

Can We Please Have Fun, așa cum sugerează și titlul, este un document al uneia dintre marile trupe rock & roll din această epocă care se dezlănțuie, încearcă lucruri noi și, da, se distrează puțin. Înregistrat la studioul Dark Horse din Nashville și produs cu noul colaborator Kid Harpoon (Harry Styles, Florence + the Machine), albumul vede o nouă latură a Kings of Leon. Pe noul album, trupa se întoarce la originile lor serioase, în timp ce găsește simultan noi unelte. Este sunetul unei trupe unificate în viziune și scop, eliberată de orice așteptări, și albumul pe care trupa spune că și-a dorit întotdeauna să facă.

Can We Please Have Fun – Tracklist:

1. Ballerina Radio
2. Rainbow Ball
3. Nowhere To Run
4. Mustang
5.  Actual Daydream
6. Split Screen
7. Don’t Stop The Bleeding
8. Nothing To Do
9. Television
10. Hesitation Generation
11. Ease Me On
12. Seen

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *