KLYDE colaborează pentru prima dată cu HERA și lansează single-ul „About You"
2021-11-19 17:35:00

KLYDE, lansează astăzi, 19 noiembrie, prima piesă în colaborare cu artista HERA, intitulată „About You”. Cântecul îmbină cu iscusință genurile muzicale, de la synthpop până la funk și disco, creând pentru ascultători o atmosferă nostalgică și visătoare.

Track-ul abordează subiectul „jocurilor mintale” care se desfășoară între două persoane care se află într-o relație toxică de iubire.

KLYDE a.k.a Claudiu Nerghes este un cântăreț din Cluj, care a participat la X Factor și Eurovision. Cea mai de succes piesă a sa, „Chemistry”, a adunat până în prezent peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2019, acesta a lansat cântecele synthpop indie „Summertime Dreaming” și „Happy Place”, inspirându-se din muzica și estetica anilor 80, iar în 2020, piesele „DMs” și „Incomplete” au urmat. KLYDE și-a lansat primul EP, intitulat „Restless”, în 2021.

HERA este o cântăreață și compozitoare stabilită în București, care a urcat pe scenă încă de la 16 ani. Aceasta a căpătat notorietate cu proiectul său din 2016, denumit „Instinct”, pe care a fost inclus si hit-ul său în limba română, „Petale”, o piesă emoționantă despre inima frântă, care a strâns aproape 8 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, în 2017, acest cântec i-a adus artistei si locul al treilea în cadrul concursului la nivel național Eurovision Song Contest. În 2019, HERA a revenit pe scena muzicală cu single-ul „Broken AF”, urmat de „You Know”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *