Klyde lanseaza single-ul We Touch
2022-09-10 17:07:53

Klyde lanseaza single-ul “We Touch”, o piesa uptempo care vorbeste despre distanta dintre doua persoane si despre sentimentele nascute dintr-o atingere.

“”We touch” este o piesa pe care am inceput-o in pandemie si care si-a gasit traiectoria abia acum. Ideea finala a piesei s-a conturat recent, si vorbeste despre distanta care intervine intre doua persoane. Desi este o bariera, cu cat e mai mare, cu atat dorinta este mai puternica. Imi place ca are un vibe creepy, fiind un mare fan Halloween, si duce cu gandul la Stranger Things si atmosfera de acolo.”, declara Klyde.

Piesa a fost scrisa de catre Klyde si produsa alaturi de Dalto Ionescu si Vlad Alecu la DarkViolet Records.

KLYDE a.k.a Claudiu Nerghes este un cântăreț din Cluj, care a participat la X Factor și Eurovision. Cea mai de succes piesă a sa, „Chemistry”, a adunat până în prezent peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2019, acesta a lansat cântecele synthpop indie „Summertime Dreaming” și „Happy Place”, inspirându-se din muzica și estetica anilor ’80, iar în 2020, piesele „DMs” și „Incomplete” au urmat. KLYDE și-a lansat primul EP, intitulat „Restless”, în 2021.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *