KLYDE - Summertime Dreaming
2019-07-03 18:50:28

KLYDE revine cu prima lansare independentă din cariera sa, o abatere de la stilul cu care ne-a obișnuit până acum, pe care artistul o descrie ca fiind “visul unei zile de vară”.

Inspirat de natură și anotimpul preferat al artistului, single-ul are un sound nostalgic care vorbește despre sentimentele intense ale iubirii de o vară.

“«Summertime Dreaming» este mai mult o stare decât o piesă propriu zisă. Fiind probabil cea mai matură creație de-a mea de până acum, mă reprezintă cel mai bine în prezent și îmi doresc să transmită o stare de visare și nostalgia vremurilor simple de demult”, spune artistul.
Single-ul este acompaniat de un online video cu un vibe retro, filmat la Laguna Albastră de lângă Cluj-Napoca, orasul natal al artistului.

“Mi-am dorit mult ca acest nou capitol, în care pot lua eu toate deciziile creative, să fie cât mai autentic pentru mine, așa că am ales să fac totul împreună cu cei mai apropiați prieteni ai mei, de la compusul piesei (Madalin Sichitiu, Iuliana Moisescu, Vlad Alecu), până la filmarea vizualului acasă la Cluj (Ionut Denes). Chiar și câinele din video a apărut neplanificat și a adus un plus întregii stări”, spune Klyde.

KLYDE a debutat cu single-ul – “Ama”, în Februarie 2016, piesă care i-a deschis porțile către succesul internațional, artistul fiind invitat să participe la Festivalul “Baltic Song Contest”. A urmat colaborarea cu Drei și Rengle – “Say Cheese”, acompaniat de un videoclip plin de culoare ce a atras atentia televiziunilor si radiourilor locale.

Cel mai de success single al sau – “Chemistry”, a adunat până în prezent peste 20 de miloane de vizualizări. Au urmat “Defectul meu”, “From Mars” si “Max Martin”, lansate in decursul ultimului an.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *