Kristiyana, Laura Brumă și Adrian Minune au lansat Loverboy, o melodie inspirată din fapte reale! Ce mesaj transmite piesa!
2022-01-07 15:13:00

“Părinții de fete se vor regăsi în versurile piesei”

Viața bate filmul și noua melodie lansată de acest trio formidbil este inspirată din fapte reale. Piesa “Loverboy”, la care s-a filmat și un videoclip, are ca temă bărbații care își înșeală partenerele și încearcă să aibă mai multe relații în același timp. Kristiyana, Laura Brumă și Adrian Minune cântă despre această poveste și despre faptul că și cel care înșeală poate ajunge în aceeași poziție, devenind tată de fată și simțind pe pielea lui ce pățesc tinerele, într-o lume plină de ispite.
Cea mai nouă piesă lansată de Balkanika Records vine de la Kristiyana, Laura Brumă și Adrian Minune și se numește “Loverboy”. Aceasta este denumirea pentru bărbații care fac mai multe cuceriri și trăiesc pe spatele lor… Acest subiect este abordat în noua piesă de cei trei artiști care au filmat și un videoclip incitant.

“Am mai colaborat atât cu Laura cât și cu Adrian dar niciodată în această formulă de trio. A fost o întâlnire și o colaborare frumoasă și sperăm să fie de succes, să prindă la public. Pentru mine personal piesa e superbă. Pentru videoclip am filmat la o vilă în Snagov, fiecare a avut partea lui de filmare de câteva ore separat, am avut câte 5 ore de filmări. În piesă și în povestea videoclipului este vorba de un bărbat care își bate joc de fete și nu se gândește că și el, la timpul lui, ar putea avea o fiică. Noi cântăm despre ceva real, despre bărbații care se cred șmecheriți și profită de fetele frumoase și naive și nu se gândesc că poate vor fi și ei tați de fete și o să se intâmple la fel, pentru că roata este rotundă. Nu am văzut filmul românesc “Loverboy”, însă știu cazuri reale care s-au întâmplat”, ne-a mărturisit Kristiyana, pe numele ei adevărat Iova Cristina, care este din Maramureș și stă de 10 ani în București.

Solista face parte dintr-o familie de muzicanți și este și ea mamă de fată, pe care o are din prima căsnicie.

“Chiar m-am gândit că melodia asta mă reprezintă, pentru ca am fete, la fel cum și Adrian are. Eu cânt de 30 de ani, am 45 de ani și cânt de la 15 ani”, ne-a mai oferit câteva detalii solista.

Vă mai spunem că lui Adrian i s-a scris o strofă specială pentru această melodie si vă invităm să ascultați piesa în continuare și să urmăriți videoclipul cu atenție.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *