Krrysopher a lansat albumul de debut - "Rogvaiv"
2023-09-24 18:27:27

Krrysopher, cea mai nouă apariție din industria muzicală, lansează albumul de debut “Rogvaiv”, o colectie de sapte melodii care prezintă stilul unic și viziunea creativă a lui Krrysopher. Albumul este o explorare a unor teme precum dragostea, pierderea și auto-descoperirea, fiecare piesă ducând ascultătorul într-o călătorie prin experiențele personale ale lui Krrysopher.

„Sunt Krrysopher, am 19 ani în momentul în care scriu asta. Dacă citești aceste cuvinte, înseamnă că am făcut-o! Fetița aceea care scria cântece în apartamentul ei a crescut. Rogvaiv vorbește despre cele șapte culori ale unei povești de dragoste zdrobita, o poveste menită să vorbească oricui a experimentat să fie îndrăgostit, sau să fie frânt, sau ambele. Oricine a fost, la un moment dat în viața lor, un copil de liceu care a luat fluturi pe o bancă din parc sau a plâns pe podeaua unei băi. Acest album și culorile sale schimbătoare sunt ale mele de aproape patru ani. Acum este al tău”, a declarat Krrysopher.

Krrysopher este o cântăreață-compozitoare din România, finalistă a emisiunii Superstar 2021. A impresionat juriul cu talentul și abilitățile sale excepționale în timpul emisiunii și a devenit rapid una dintre cele mai discutate concurente din competiție. Krrysopher nu este doar o voce remarcabilă, ci și un muzician talentat, care cântă la pian, chitară electrică și acustică și ukulele încă de la o vârstă fragedă.

Tracklist:
1. Jumpscare
2. Rogvaiv
3. Indigo
4. Meet Me On The Cliff Side
5. Lovers to Enemies
6. Homesick
7. Gone

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *