Krrysopher lansează melodia Gone
2023-08-16 19:24:12

Krrysopher, cea mai nouă apariție din industria muzicală, lansează piesa Gone, care va fi inclusă pe albumul de debut „Rogvaiv”, programat pentru lansare pe 22 septembrie 2023.

Melodia Gone este compusă de către Krrysopher (muzică și versuri), iar producția este realizată de către Christian Eberhard si Dani Ionescu.
ROGVAIV este o colecție de 7 piese care prezintă stilul unic și viziunea creativă a lui Krrysopher. Albumul este o explorare a unor teme precum dragostea, pierderea și auto-descoperirea, fiecare piesă ducând ascultătorul într-o călătorie prin experiențele personale ale lui Krrysopher.

Krrysopher este o cântăreață-compozitoare din România, finalistă a emisiunii Superstar 2021. A impresionat juriul cu talentul și abilitățile sale excepționale în timpul emisiunii și a devenit rapid una dintre cele mai discutate concurente din competiție. Krrysopher nu este doar o voce remarcabilă, ci și un muzician talentat, care cântă la pian, chitară electrică și acustică și ukulele încă de la o vârstă fragedă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *