Krrysopher lansează piesa ROGVAIV
2023-08-25 16:05:14

Artista și compozitoarea, Krrysopher, lansează piesa „ROGVAIV”, care poartă și numele albumului său de debut, programat pentru lansare pe 22 septembrie 2023.

“ROGVAIV” este un imn al pasiunii și expresiei personale. Krrysopher ne poartă printr-o călătorie sonoră plină de emoție, cu versuri ce explorează teme universale precum dragostea. Energetica piesei este completată de producția atent lucrată, care aduce laolaltă instrumente tradiționale și elemente electronice moderne.
Muzica și versurile au fost realizate de Krrysopher, alături de Calin Firfirica, iar pentru producție și mix & master, artista a lucrat cu Christian Eberhard și Dani Ionescu.

Albumul „Rogvaiv” este o colecție de 7 piese care prezintă stilul unic și viziunea creativă a lui Krrysopher. „Rogvaiv” este alcătuit din cele 7 culori ale unei povești de dragoste. Începe cu fluturi și fiorul unei noi iubiri, o dragoste care se destramă încet pe măsură ce asculți piesele. Se termină cu posibilitatea de vindecare, de a trece mai departe și de a depăși durerile unei frângeri de inimă. Acest disc încapsulează primii mei ani de adolescență, când totul era intens și pictat într-un milion de nuanțe. Este o poveste plină de tinerețe, sentimente, culori și, mai presus de orice, iubire.

Krrysopher este o cântăreață-compozitoare din România, finalistă a emisiunii Superstar 2021. A impresionat juriul cu talentul și abilitățile sale excepționale în timpul emisiunii și a devenit rapid una dintre cele mai discutate concurente din competiție. Krrysopher nu este doar o voce remarcabilă, ci și un muzician talentat, care cântă la pian, chitară electrică și acustică și ukulele încă de la o vârstă fragedă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *