Krrysopher lansează prima melodie din carieră - Homesick
2023-07-29 18:12:52

Krrysopher, cea mai nouă apariție din industria muzicală, lansează single-ul de debut “Homesick” și anunță lansarea materialului “Rogvaiv”, pe 22 septembrie 2023.

„Homesick” este o piesă obsedant de frumoasă care prezintă vocea uimitoare a lui Krrysopher și capacitatea ei de a crea muzică încărcată emoțional. Piesa este un exemplu perfect al tipului de muzică pe care îl creează Krrysopher, cu sunetul său visător și eteric, care transportă ascultătorul în alta lume.

„Sunt Krrysopher, am 19 ani în momentul în care scriu asta. Dacă citești aceste cuvinte, înseamnă că am făcut-o! Fetița aceea care scria cântece în apartamentul ei a crescut. Rogvaiv vorbește despre cele șapte culori ale unei povești de dragoste zdrobita, o poveste menită să vorbească oricui a experimentat să fie îndrăgostit, sau să fie frânt, sau ambele. Oricine a fost, la un moment dat în viața lor, un copil de liceu care a luat fluturi pe o bancă din parc sau a plâns pe podeaua unei băi. Acest album și culorile sale schimbătoare sunt ale mele de aproape patru ani. Acum este al tău”, a declarat Krrysopher.

Melodia care deschide albumul, “Homesick”, este compusă de către Krrysopher (muzică și versuri), iar producția este realizată de către Christian Eberhard si Dani Ionescu.

ROGVAIV este o colecție de 7 piese care prezintă stilul unic și viziunea creativă a lui Krrysopher. Albumul este o explorare a unor teme precum dragostea, pierderea și auto-descoperirea, fiecare piesă ducând ascultătorul într-o călătorie prin experiențele personale ale lui Krrysopher.

Krrysopher este o cântăreață-compozitoare din România, finalistă a emisiunii Superstar 2021. A impresionat juriul cu talentul și abilitățile sale excepționale în timpul emisiunii și a devenit rapid una dintre cele mai discutate concurente din competiție. Krrysopher nu este doar o voce remarcabilă, ci și un muzician talentat, care cântă la pian, chitară electrică și acustică și ukulele încă de la o vârstă fragedă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *