Kungs a lansat melodia Clap Your Hands
2022-02-18 23:30:00

În Franța și în întreaga lume, Valentin Brunel AKA Kungs a a devenit noua față a muzicii electronice franceze datorită piesei sale de succes „This Girl”( vs Cookin’ On 3 Burners). Datorită acestui fapt, în 2016, a devenit cel mai cautat artist francez din lume pe Shazam.
Patru ani mai târziu, după ce a susținut spectacole live și DJ seturi în toată lumea, cu apariții notabile la cele mai prestigioase festivaluri internaționale (Coachella, Lolapalooza, TomorrowLand, Ultra Music Festival, Summer Sonic), Kungs a inițiat un adevărat club digital numit Club Azur, pentru a face față pandemiei globale.
Această mișcare de “partid” dezinhibată a dat naștere unei puternice dorințe de a reuni oamenii în jurul muzicii, care a fost întruchipată de hitul „Never Going Home”, pe care oamenii dansează în toată lumea în vara anului 2021. „Never Going Home” a urcat în topuri la nivel mondial, ajungând pe locul 3 în Italia și ajungând în Top 10 în Franța, Polonia și Țările de Jos. Hitul a ajuns pe locul 7 în topul Shazam global și pe locul 3 în topurile electronice globale Shazam.

S-a născut un nou hit internațional, care acumulează peste 267 de milioane de streamuri în întreaga lume. La mai puțin de un an de la această nouă poveste de succes, „Club Azur” ia forma unui nou album de studio care va fi lansat pe 18 martie, cu noul single „Clap Your Hands”, un imn de bine cu un cor de copii. O melodie veselă și însorită care pledează pentru ușurință și jucăuș pe influențele italo-disco revăzute, stabilindu-l cu siguranță pe Kungs ca noul lider de partid.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *