La celebrarea celor 65 de ani de activitate artistica, Margareta Paslaru lanseaza un nou album
2023-03-24 18:19:49

Lansarea albumului va avea loc marți, 28 martie, la ora 13:00, la Magazinul Muzica.

 

Margareta Pâslaru, legendara cântăreață și actriță, aniversează 65 de ani de activitate neîntreruptă prin lansarea unui nou album – Timpul nu moare – 65 de ani în Showbiz. Albumul, care face parte dintr-o serie de trei albume lansate în parteneriat cu Roton Music, prezintă talentul remarcabil și de durată al artistei.

 

Noul album conține șapte piese noi, care îi arată versatilitatea ei ca interpretă precum și unele dintre cele mai îndrăgite șlagăre ale Margaretei Pâslaru lansate de-a lungul carierei.

 

Evenimentul de lansare a albumului va avea loc pe 28 martie de la ora 13:00 la Magazinul Muzica din București.* Evenimentul se anunță a fi o ocazie memorabilă pentru admiratorii artistei, care vor putea să o vadă și să o cunoască mai bine pe cea care i-a marcat cu muzica și interpretările ei.

 

”Stimați melomani, v-am obișnuit cu noutăți. Iată-le și în acest album, împreună cu șlagăre dorite și muzică populară. La cerere – Cu haina pe umeriLasă-mi toamnă pomii verzi. Nu vor lipsi surprize. Vă aștept cu mult drag.” a declarat Margareta Pâslaru.

 

Albumul este dovada popularității de durată a artistei și a impactului pe care aceasta l-a avut asupra scenei muzicale din România.

 

Pe lângă sărbătorirea carierei remarcabile a Margaretei Pâslaru, albumul susține și o cauză nobilă. Toate încasările din vânzările de albume precum și din drepturile de autor vor fi direcționate către Ambulanța Monumentelor, un proiect non-profit care sprijină protejarea patrimoniului imobil din România. Organizația “Monumentum” lucrează pentru a securiza și conserva obiective importante de patrimoniu care se află într-o stare avansată de degradare sau pre-colaps.

 

Admiratorii muzicii Margaretei Pâslaru și cei interesați de conservarea patrimoniului României pot achiziționa albumul Timpul nu moare – 65 de ani în showbiz de la Magazinul Muzica precum și de la stațiile OMV din toată țara.

 

*Evenimentul este cu intrare liberă, în limita locurilor disponibile.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *