La final de an, Adda ne prezinta #SampaniaMea
2016-12-15 18:38:46

Pentru a sarbatori un 2016 plin de reusite la nivel profesional, dar si personal, Adda ne surprinde cu o noua piesa denumita sugestiv #SampaniaMea, care ne ofera o retrospectiva a anului ce e pe cale sa se incheie. Este o melodie de suflet, despre greutati si bucurii, ce spune multe despre ambitia artistei de a reusi si de a face o diferenta in peisajul muzical autohton.

“Dragii mei, 2016 a fost anul schimbarilor, iar acum in decembrie, va prezint prima piesa din studioul Baladda Records! Asta-i #SampaniaMea! Le multumesc tuturor celor care m-au sustinut, iubit si suportat la bine, dar mai ales la greu. Fara voi, nu reuseam nimic! Le multumesc si celor care mi-au pus piedici. M-au facut mai puternica!” a declarat Adda.

Artista isi arata aprecierea pentru toti oamenii care au crezut in talentul si in munca ei, fiind un cadou pentru fani; astfel ne anunta ca pregateste un album nou, dar si alte surprize muzicale pentru 2017!

“Si cum apune soarele apune anul. Rasare altul si mai bun la anul. Si daca nu, in anul urmator speram sa fie si mai bine. Noi mergem inainte asteptand zile senine!” conchide artista la finalul piesei.

#SampaniaMea poarta semnatura Baladda Records si Cat Music. Versurile sunt scrise de artista, iar muzica este compusa de Adda, George Idriceanu, Ionut Vasilache si Andrei Bera.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul online al noului single al indragitei Adda, “#SampaniaMea”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *