La multi ani, Adrian Tutu! De ziua lui, artistul lanseaza o noua piesa: "In camera ta"
2016-03-11 22:21:16

Adrian Tutu implineste frumoasa varsta de 24 de ani. Astazi, chiar de ziua lui de nastere, cantaretul a lansat o melodie noua, “In camera ta”, care suna promitator.

“De ziua mea am simtit nevoia sa le multumesc celor care ma urmaresc si ma sustin prin muzica. Pentru ca ei imi ofera in dar apreciere si dragoste, m-am gandit sa le ofer un cadou, o surpriza muzicala, o noua piesa intitulata “In camera ta”. Desi am zis ca nu o voi lansa niciodata iata ca aseara (10 Martie) am simtit ca e momentul sa fac ce imi spune inima si sa o lansez”, a declarat Adrian Tutu.

Fanii au fost mai mult decat fericiti si nu au ratat ocazia de a-i face artistului numeroase urari de „La multi ani!”. Piesa “In camera ta” este produsa in totalitate de artist si nu face parte de pe noul album “Si atat”, ce urmeaza sa fie lansat anul acesta.

In aceasta perioada, Tutu se afla in studioul de intregistrari de la Focsani, acolo unde inregistreaza ultimele detalii pentru mult asteptatul material programat pentru 2016. Pentru acest material, cantaretul a lucrat singur, atat pe partea de productie, cat si pe partea de versuri.

Va invit cu placere sa ascultam impreuna noua piesa a lui Adrian Tutu, “In camera ta”, dupa care va astept cu parerile voastre. La multi ani!

https://www.youtube.com/watch?v=UXVkxUYw3UA

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *