La un an de când s-a lansat, piesa Arcade urcă masiv în topurile internaționale. Sak Noel și Chesca redefinesc atemporalitatea unui hit
2023-02-17 17:12:06

Piesa Arcade atrage din nou atenția publicului, atingând peste 2 milioane de stream-uri. Înregistrând un nou success mai ales în teritorii precum SUA, Mexic și Germania, ultimele 3 luni au adus o ascensiune de 1 milion de stream-uri. Popularitatea crescută a single-ului se vede și în numărul de căutări înregistrate pe aplicația Shazam – peste 30.000 de oameni și-au dorit să afle cine cântă Arcade.

 

Datorită notorietății nou dobândite a piesei, tot mai mulți oameni au decis să includă piesa în playlisturile lor.

 

Lansată în decembrie 2021 și inspirată de celebrul joc Tetris, piesa vorbește despre o seară cu prietenii la club. Într-o încercare a oamenilor de a se diferenția, în timp ce rămân totuși integrați în peisaj, la fel ca într-un joc Tetris, Arcade este un mix între nostalgie și entuziasm.

 

Chiar dacă trăim într-o eră a vitezei, în care piesele se consumă în câteva luni, Sak Noel și Chesca demonstrează că muzica ce provoacă emoție rămâne în topuri mult după lansare, cucerind inimile ascultătorilor din toată lumea.

 

„Chesca vorbește despre o noapte la club, unde se distrează alături de prieteni. Îi poți vedea ca pe niște piese mici de Tetris, încercând să se potrivească în peisaj. În cele din urmă, în atmosfera clubului, reușesc să se integreze și cred că asta este magia. Toți am fost în situația asta, la un moment dat, de aceea cred că este o piesă grozavă”, spunea Sak Noel la momentul lansării piesei.

 

„Cea mai bună parte a piesei Arcade este că vorbește despre un joc care va întoarce mulți oameni în copilărie. În același timp, pentru noua generație, va reprezenta șansa de a face cunoștință cu acest joc grozav, care le va deschide o nouă lume”, explica și Chesca.

Piesa „Arcade” a fost produsă de casa de discuri Roton, cunoscută la nivel internațional pentru colaborările cu unii dintre cei mai mari artiști ai lumii, între care Armin van Buuren, DJ Tiesto, Johnnie Moylett, DJ BoBo.

 

Sak Noel, născut în Barcelona, Spania, este unul dintre cei mai influenți și mai premiați DJ latini ai tuturor timpurilor. Acesta a fost nominalizat la Latin Grammy, este câștigător IDMA și certificat de mai multe ori cu discuri de aur și platină. Sak este primul DJ spaniol și cel de-al cincilea artist spaniol care s-a situat pe primul loc în prestigioasa UK Singles Chart, o piatră de hotar atinsă doar de artiști spanioli precum Julio și Enrique Iglesias.

 

Chesca vine dintr-o familie de muzicieni din Puerto Rico. Aceasta și-a descoperit înclinația către muzică încă de când era foarte mică, inspirată fiind de artiști precum Michael Jackson, Janet Jackson și Aretha Franklin. Chesca a colaborat de-a lungul carierei sale cu JonZ, Pitbull, Static, Ben El. Aceasta combină ritmurile latino cu cele pop în melodiile sale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *