Ladada, piesa lui Claude, #1 în topurile din Olanda, ajunge în România
2023-02-03 18:40:27
Olanda oferă lumii un adevărat fenomen al muzicii pop. Claude s-a lansat pe scena industriei muzicale în 2022, și a spart toate tiparele, ajungând în topul pieselor ascultate în Olanda, cu prima piesă lansată – „Ladada (Mes Derniers Mots)”.

 

Piesa, care ajunge acum și la publicul din România, a cucerit Olanda: a fost pe primul loc în Top 50 și Top 40 Spotify și, de asemenea, a fost numărul 1 în căutările Shazam. Tot în Olanda, a obținut Discul de aur și și-a păstrat timp de șase săptămâni consecutive poziția #1 în Top 40.

Acest succes major i-a adus lui Claude și o nominalizare la un premiu olandez, în Top 40, la categoria „Cel mai bun debut (național)”.

Odată cu lansarea piesei „Ladada (Mes Derniers Mots)”, Claude a devenit unul dintre cei mai promițători artiști ai Olandei. Primul său concert a avut loc în emblematicul Ziggo Dome din Amsterdam, o sală de concerte cu o capacitate de 17.000 de persoane.

După succesul olandez, Claude lansează piesa și în limba franceză, sub numele „Ladada (Mes Dernier Mots)”. Succesul internațional nu a întârziat să apară – piesa a intrat rapid în playlistul NRJ Radio, cel mai mare post de radio din Franța, cu peste 6 milioane de ascultători zilnic.

În România, piesa de debut a lui Claude este licențiată prin Roton Music.

 

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *