Lady Gaga si Tony Bennett au lansat albumul "Love For Sale"
2021-10-03 11:29:08

Dupa lansarea single-urilor “I Get A Kick Out Of You” si “Love For Sale”, albumul lansat in colaborare de Lady Gaga si Tony Bennett a fost lansat, fiind ultimul proiect muzical al lui Tony Bennett inregistrat intr-un studio. Totodata, albumul este punctul culminant al colaborarilor dintre cei doi artisti, acestia lucrand impreuna de zece ani. Cei doi au mai realizat impreuna proiectul “Cheek to Cheek”, din 2014, care a debutat pe primul loc in Statele Unite ale Americii.

Cu peste 34 de milioane de albume si 170 de milioane de single-uri vandute, Lady Gaga este unul dintre cei mai bine vanduti artisti din istorie. Realizarile cantaretei includ numeroase performante in Cartea Recordurilor, trei premii Brit Awards, unsprezece premii Grammy, un premiu Oscar precum si premii din partea Songwriters Hall of Fame și Council of Fashion Designers of America.

Tony Bennett a lansat peste 70 de albume in cariera sa, cel mai important fiind “I Left My Heart in San Francisco”. Trei proiecte muzicale au fost certificate cu discul de platina in Statele Unite ale Americii, iar opt albume au primit discul de aur. Tony a castigat 20 de Grammy-uri, 2 premii Primetime Emmy, a fost numit un maestru de NEA Jazz Master si a fost onorat cu un premiu de la Kennedy Center. Bennett a vandut peste 50 de milioane de piese la nivel global.

LOVE FOR SALE Tracklist:

01. It’s De-Lovely
02. Night and Day
03. Love For Sale
04. Do I Love You
05. I Concentrate On You
06. I Get a Kick Out of You
07. So In Love
08. Let’s Do It
09. Just One of Those Things
10. Dream Dancing
11. I’ve Got You Under My Skin (DELUXE ONLY)
12. You’re The Top (DELUXE ONLY)

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *