LALLA, mereu pe buzele tuturor, lanseaza primul sau videoclip, "Season Of Love"
2015-10-06 15:56:57

LALLA - Season Of Love (Square)

Poate cea mai cunoscuta MC din tara, LALLA, a lansat prima piesa si primul videoclip din cariera. Este imposibil sa nu o fi intalnit la petrecerile din Centrul Vechi si chiar din tara unde LALLA este “party expert” de cativa ani.

Despre “Season Of Love”, LALLA ne-a declarat:

“Sunt foarte emotionata pentru ca este debutul meu ca artist, dar sper ca “Season Of Love” sa ajunga pe buzele tuturor cat mai curand, fredonând cu “LALLA” daca nu o sa invete versurile :).

“Season Of Love” este piesa care ma reprezinta cel mai bine in acest moment si are un sound deep house, foarte apreciat si promovat in majoritatea cluburilor din intreaga lume.

In videoclip am exprimat si pasiunea mea pentru fashion, prin “Music Couture”, un concept pe care o sa-l dezvolt in perioada urmatoare.
“Music Couture” reprezinta practic legatura dintre muzica si fashion, care a fost mereu importanta pentru artisti. Sunt foarte increzatoare in acest proiect si sunt sigura ca o sa va placa.”

Piesa a fost produsa in studiourile Metropolitan Records, de baietii de la Deepside Deejays, textul de catre Andrei Leonte, iar regia clipului ii apartine lui Florin Danilov.

Haideti sa urmarim impreuna videoclipul frumoasei LALLA, “Season Of Love”, dupa care va astept cu parerile voastre. Like?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *