Lana Del Rey a lansat piesa Watercolor Eyes, parte din coloana sonora a noului sezon Euphoria
2022-01-22 10:23:00

Interscope Records & HBO® au anunțat că albumul Euphoria Season 2 (An HBO Original Series Soundtrack) este programat să se lanseze pe 25 februarie. Materialul discografic va conține piese exclusive, care au fost compuse special pentru atmosfera caracteristică serialului de dramă, produs de HBO și câștigător al premiilor Emmy®, Euphoria. Anunțul este însoțit și de lansarea primul single de pe coloana sonoră, „Watercolor Eyes”, semnat Lana Del Rey, care va putea fi ascultat în noul episod de duminica aceasta, 23 ianuarie 2022.

Toate cele opt episode ale celui de-al doilea sezon au fost scrise și regizate de Sam Levinson. Serialul de succes marca HBO s-a reîntors pe micile ecrane pe 9 ianuarie 2022. După ce primul sezon a fost lansat în vara anului 2019, serialul a devenit cunoscut pe tot mapamondul pentru selecția impresionantă de muzică folosită pentru coloana sonoră, precum și pentru piesa originală, special creată pentru acest TV show de către producătorul și artistul premiat cu multi-platină, Labrinth. De această dată, fiecare piesă a noului sezon va sublinia poveștile emoționate ale personajelor create pentru serialul apreciat de criticii de specialitate la nivel global.

Creat, scris, și regizat de Sam Levinson, având-o în rolul principal pe actrița câștigătoare a premiilor Zendaya, și produs în parteneriat cu A24, povestea serialului se desfășoară în orașul East Highland și o are în prim plan pe adolescenta de 17 ani, Rue, care trebuie să-și păstreze speranța în timp ce încearcă să găsească un echilibru între dragoste, suferință, și dependența de droguri. Cast-ul serialului Euphoria include actori precum Zendaya, Hunter Schafer, Nika King, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid și Austin Abrams.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *